Mass Effect

2138-ra a világunk már-már teljes békében él. Megtaláltuk helyünket a világűrben, elhelyezkedtünk a különböző népek közt. Nem is lehetne idillibb a hangulat, ám sajnos szépreményű jövőnket sötét árnyék tartja rettegésben...

Electronic Arts játékok a Steamen

Az Electronic Arts is kihasználja a Steam nyújtotta lehetőségeket, ugyanis néhány játék letölthetővé vált a Valve hálózatáról, később pedig még több érkezik.

Elkeltek a Mass Effect filmes jogai

A tavalyi évben Xbox 360-on, idén pedig PC-n az egyik legizgalmasabb és legjobb szerepjáték a Mass Effect volt, melynek már el is keltek a filmes jogai.

További Mass Effect DLC várható

A Bioware jelenleg a Dragon Age és a Mass Effect 2 munkálataival van elfoglalva, ám a cég fejese, Greg Zeschuk ejtett néhány szót további DLC tartalmakról.

HWSW: Electronic Arts pénzügyi helyzetjelentés

Az Electronic Arts kétszeres bevétele és a csökkenő vesztesége sem volt elég, hogy a társaság elérje az elemzői előrejelzéseket. A szakma azért bizakodó - írja a HWSW.

Mától PC-re is elérhető a Bring Down The Sky

A Bioware által fejlesztett Mass Effect személyi számítógépekre készült verziójához letölthetővé vált az első DLC, amely a Bring Down The Sky nevet viseli.

Mass Effect PC-s játékteszt

Ha a nagymesterek míves munkáit ácsingózva várja az ámuló szemekkel és remegő kézzel türelmetlenkedő függő, és végre az RPG céhmesterei, a Bioware megtiszteli a PC-s játékos közönségét a tavaly már a Microsoft konzolján minden sikert besöprő Mass Effect-tel, akkor minden kétséget kizáróan már oblivioni magasságokban leledző célszoftver képe dereng a 2008-as sikerlistán.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk már játékokban gazdagabb lesz, bár igazán jó címből most is kevés akad: ezúttal a konzolos Quake Wars és a PC-s Mass Effect a kiemelkedő alkotás.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

Nem kell 10 naponta aktiválni a Mass Effectet

A BioWare hajlik a rajongók felé, ennek köszönhetően mégsem kell majd 10 naponta aktiválni a PC-re hamarosan megjelenő Mass Effectet, sokak örömére.

Tíz naponta kell aktiválni a PC-s Mass Effect-et

A BioWare nem aprózza el a warez elleni védelmet, az utóbbi idők leginkább hájpolt RPG játékánál, a Mass Effect-nél rendesen bekeményít.