Mass Effect

2138-ra a világunk már-már teljes békében él. Megtaláltuk helyünket a világűrben, elhelyezkedtünk a különböző népek közt. Nem is lehetne idillibb a hangulat, ám sajnos szépreményű jövőnket sötét árnyék tartja rettegésben...
1308214812

Mass Effect MMO lehetséges, de nincs tervben

Ray Muzyka, a Bioware alapítója egyelőre csak legyint a rajongók kívánságaira, mivel jelen állás szerint nincs tervben egy Mass Effect-univerzumában játszódó online játék, bár ennek ellenére a koncepció működhetne. A gyakorlatban ez annyit tesz: vedd meg a The Old Republicot, és reménykedj!
1304172000

Gears of War 3 - nem fog szerepelni Master Chief

A Gears of War mindig is híres volt a kedves kis meglepetéseiről. Cliff Bleszinski, az Epic design igazgatója bevallotta, hogy extra karakterként megpróbálták megszerezni Master Chiefet is, de a Microsoft nem igazán ment bele a dologba, főként a Gears-játékok brutalitása miatt.
1302505145

Mass Effect - MMO-ként folytatódhat?

Sokan filozofáltak már azon, vajon a Mass Effect 3 után miként is folytatódik majd a sorozat? A készítők elmondása szerint már régóta gondolkoznak azon, hogy valamiféle többjátékos elemet vigyenek a szériába, ennek megfelelően pedig egy MMO megjelenése sincs kizárva a jövőben.
1302190200

Anime készül a Mass Effect alapján

Úgy tűnik, az Electronic Arts rákapott az animékre, ami tulajdonképpen nem is meglepő: az eddigi adaptációi bejöttek a közönségnek, egy új szemszögből, friss stílusban ismerhették meg a rajongók a kedvenc univerzumukat. Anime készül a Mass Effect alapján is, várhatóan jövőre lesz a premier.
1297432800

Új zeneszerző dolgozik a Mass Effect 3-on

Ha megkérdeznél, hogy mi tetszett legjobban a Mass Effect első részében, azt mondtam volna, hogy a zene. Hogy mi tetszett a második részben? Minden, de mégis kiemelném a zenét. Na, ezek után kissé kellemetlenül érintett a hír, hogy a sorozat eddigi zeneszerzője helyére új érkezik a harmadik epizódhoz.
1292680800

Bioware-alapítók az AIAS Hall of Fame-ben

Az amerikai Interaktív Művészetek és Tudományok Akadémiája (AIAS) eddig évente csupán egy jelöltet választott a tagjai közé a játékiparból. Ez azonban idén megváltozik, hiszen a Bioware két alapítója egyszerre kerül be a Hall of Fame-be, aminek mindannyian nagyon örülünk.
1283868387

Mass Effect 2: statisztikákat gyűjt a Bioware

Gondoltad volna, hogy minden egyes döntés, amit a Mass Effect 2 során hozol, nem csak a játékot befolyásolja, de eljut a Bioware-hez is? Persze névtelenül, de ez remek lehetőséget ad a készítőknek arra, hogy megtudják, mit és hogyan csinálnak a játékosok.
1280486640

Bioware: 10 millióig meg sem állunk

Az EA-támogatását élvező Bioware fejlesztői új cél tűztek ki maguk elé: a következő lépcsőfokot legalább 10 millió eladott példánnyal büszkélkedő játék jelentené.
1279973340

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Bár a World of Warcraftot nem sikerült letaszítaniuk a trónjáról, a Ninja Blade és a King Arthur jól szerepeltek a múlt héten, így ők állhattak a dobogó többi fokára.
1279202280

A konzol a múlt, mondja a BioWare

A BioWare alapítója a Develop konferencián fejtette ki a véleményét a piacról: állítása szerint a konzol már a múlté, a jövőt - természetesen - az iPhone és a Facebook jelenti.