Mass Effect

2138-ra a világunk már-már teljes békében él. Megtaláltuk helyünket a világűrben, elhelyezkedtünk a különböző népek közt. Nem is lehetne idillibb a hangulat, ám sajnos szépreményű jövőnket sötét árnyék tartja rettegésben...
Típus: RPG

Xbox 360 sikerjáték érkezik Playstation 3-ra?

A TheSixthAxis nevet viselő, Playstation konzollal foglalkozó magazin szerint hamarosan egy Xbox 360-ra megjelent sikerjáték költözik a Sony fekete masinájára.

Egyesült a Mythic és a Bioware

Hosszas huzavona után a Warhammer Online-t üzemeltető Mythic érdekében a csapatot egyesítették a Bioware-rel - a jelenlegi fejlesztésekre nem lesz különösebb hatással a fúzió.

E3 2009: Videók a nulladik napról

A nulladik nap megannyi érdekességet tartogatott számunkra, láthatunk videókat arról, hogy mire számíthatunk ezután, valamint a Microsoft konferenciájáról is.

Megújul az Xbox 360 Platinum Hits sorozat

Megújul az Xbox 360 csökkentett árú sorozata - az új Platinum Hits széria kevésbé csúnya borítóval és extra tartalmakkal igyekszik vásárlásra ösztönözni az embereket.

Hazai eladási toplista - feltörekvő Guitar Hero

World of Warcraft uralma természetesen megrendíthetetlen, ám a dobogóra egy régi ismerős, a Guitar Hero III: Legends of Rock is felküzdötte magát.

Cáfolták a PS3-as Mass Effect pletykákat

Ahogy azt sejteni lehetett, az Electronic Arts-nál sokadszorra is cáfolták a Mass Effect PlayStation 3-as portjával kapcsolatban felröppenő pletyákat.

Playstation 3-ra is elkészülhet a Mass Effect

A Second Story Gamer magazin egy állítólag megbízható EA-s forrástól azt hallotta, hogy Playstation 3-ra is elkészülhet a Mass Effect trilógia. Kíváncsiak vagyunk!

Új Mass Effect kiadás érkezik február 10-én

A BioWare által fejlesztett Mass Effect még 2007-ben jelent meg Xbox 360-ra, s a friss információk szerint februárban ismét megjelenik.

Electronic Arts játékok a Steamen

Az Electronic Arts is kihasználja a Steam nyújtotta lehetőségeket, ugyanis néhány játék letölthetővé vált a Valve hálózatáról, később pedig még több érkezik.

Elkeltek a Mass Effect filmes jogai

A tavalyi évben Xbox 360-on, idén pedig PC-n az egyik legizgalmasabb és legjobb szerepjáték a Mass Effect volt, melynek már el is keltek a filmes jogai.