MultiVersus PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Warner Super Smash Bros.-klónja.

LeBron James is csatlakozik a MultiVersus csatáihoz

A Warner hétvégén megerősítette a korábbi szivárgásokat, holnap LeBron James is csatlakozik a MultiVersus összecsapásaihoz.

Rengeteg karakterrel bővül még a MultiVersus névsora

Hamarosan elrajtol a MultiVersus nyílt bétája, a korai változatban szereplő karakterek listája azonban még koránt sem teljes. Később még legalább 19 bunyóssal bővülhet a névsor.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Minden platform tartogat izgalmas megjelenéseket, nem fogunk unatkozni az uborkaszezon közepén sem.

Újabb kedvcsinálót kapott a MultiVersus

Közeledik a MultiVersus nyílt bétája, így nemsokára mindnyájan kipróbálhatjuk a Warner Bros. Smash-klónját. Addig is, íme, egy újabb előzetes, amely egy újabb figurával bővíti az eddig ismert névsort.

Ingyen kipróbálhatjuk a hónapban a MultiVersust

A Warner saját Super Smash Bros.-klónja nyílt bétázik ebben a hónapban, bárki kipróbálhatja majd.

SGF 2022: Játéközön a Future Games Show műsorán

A Future Games Show adása sem szűkölködött a játékokban. Az előadás néhány nagyobb bejelentéséről már külön is beszámoltunk, de tartogatott még más érdekesebbnél érdekesebb újdonságokat is a műsor.

Őrült kedvcsinálót kapott a MultiVersus

Eddig is sejthettük, hogy a Warner saját Super Smash Bros.-klónja nem fogja majd vissza magát, erre pedig nem cáfolt rá a legfrissebb animált rövidfilm sem. Ti már készültök az alfára?

Még ebben a hónapban elrajtol a MultiVersus alfatesztje

Hamarosan újabb próbakörrel jelentkezik a Warner saját Super Smash Bros.-klónja, a játékosok már jelentkezhetnek a MultiVersus zárt alfatesztelésére. Bónuszként egy hosszabb gameplay videót is tudunk mutatni.

Kiszivárgott gameplay felvételen a MultiVersus

Már nagyban zajlik a Warner-féle Smash Bros.-klón tesztelése, az egyik videómegosztón pedig ki is szivárgott belőle néhány percnyi gameplay felvétel. Csekkoljátok, amíg lehet!

A héten indul a MultiVersus tesztelése

Már ezen a héten egymásnak veselkednek a Warner Bros. jól ismert karakterei, a napokban rajtol el ugyanis a MultiVersus technikai tesztelése. Mutatjuk, hogy hol tudtok rá regisztrálni!