World of Warcraft: The Burning Crusade

Hol volt, hol nem volt.....mikoron a "lángoló legio" pusztító vereséget szenvedett a Hyjal hegy lábánál. De nem adták fel, és az Azeroth faj elkezdte az egykoron szertefoszlott életének újraépítését...
1446570420

Frissítve: Pénteken jön a Warcraft-film előzetese

Noha eddig is biztosak voltunk benne, most már formálisan is megerősítették a készítők, hogy a hétvégi BlizzConon érkezik a Warcraft-film első (publikus) előzetese. A jó hír mellé egy posztert is kaptunk.
1441094450

Kiszivárgott a Warcraft-film új előzetese

A minap a Legendary Pictures közelgő Warcraft-filmjének egy új kedvcsinálója került fel a netre. A videó nem ugyanaz, amit a Comic-Conon vetítettek le zárt ajtók mögött, és a minősége sem a legjobb.
1439542846

Ne várjunk a World of Warcraft 2-re

A Blizzard vezető producere, J. Allen Brack az IGN-nek adott interjút az idei Gamescomon, ahol többek között a World of Warcraft lehetséges folytatása is szóba került. A rossz hír az, hogy a Blizzard nem tervez új iterációt.
1438791000

Tovább zsugorodott a WoW játékostábora

Az Activision-Blizzard is közzétette a maga pénzügyi jelentését, ebből tudtuk meg, hogy már megint méreteset zsugorodott a World of Warcraft előfizetői tábora. Úgy tűnik, nem véletlen, hogy hamar jön az új kiegészítő.
1438236014

GC 2015: Bemutatkozik a WoW új kiegészítője

A Blizzard a Twitteren erősítette meg, hogy a jövő héten kezdődő Gamescomon bemutatják a fogyatkozó népességű World of Warcraft legújabb, szám szerint hatodik kiegészítőjét.
1437987600

Videojátékos vidámparkot épít a Universal?

A hírek szerint videojátékos vidámpark építésébe kezdett a Universal Studios, úgy tudni, a Nintendo címei és a World of Warcraft biztosan jelen lesznek az orlandói létesítményben.
1437116400

World of Warcraft - ugorj be a másik frakcióhoz!

Új fejlesztés érkezik a World of Warcrafthoz. A zsoldos mód lehetővé teszi, hogy megúszd a PvP-s sorbanállást, ebben az esetben ugyanis az ellenséges frakcióhoz is beoszthat a játék.
1436955347

Kiszivárgott a Warcraft-film első trailere

A legutóbbi hírek szerint csak novemberben kaptuk volna meg a jövőre datált Warcraft-mozifilm első előzetesét, ma viszont kiszivárgott a Comic-Con 2015-ön bemutatott trailer. Egyelőre csak kamerás változatunk van.
1436868039

Így néz ki Stormwind City a Warcraft-filmben

Eddig kellett várnunk az első mozgóképre a készülő Warcraft-filmből. Igaz, nem valódi trailerről van szó, csupán madártávlatból csodálhatjuk meg filmbeli Azerothot egy griff röptét követve. Egy VR-szemüveggel teljesebb az élmény.
1436356800

Hétvégén jöhet a Warcraft-film első trailere

Javában zajlik a San Diego-i Comic-Con, ahol a találgatások szerint levetíthetik a Warcraft-film első előzetesét. Ha minden igaz, jövő júniusban kerül mozikba az alkotás, épp ideje lenne, hogy lássunk belőle valamit!