Ne várjunk a World of Warcraft 2-re

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 14.
  • Érdekesség
Link másolása
A Blizzard vezető producere, J. Allen Brack az IGN-nek adott interjút az idei Gamescomon, ahol többek között a World of Warcraft lehetséges folytatása is szóba került. A rossz hír az, hogy a Blizzard nem tervez új iterációt.

A Blizzard nem tervezi, hogy valaha is számozott folytatást kap az ugyan most épp fogyatkozó népességű, de még mindig milliók által játszott World of Warcraft. Ezt maga a J. Allen Brack, a sorozat egyik producere erősítette meg a Gamescomon, amikor az IGN-nek adott interjút.

Brack elárulta, se a stúdió, sem ő nem hisz abban, hogy a tradicionális folytatások modellje működhet az MMO-k világában. A Blizzard a konkurensek múltbéli próbálkozásainak eredményeit látva úgy véli, ez nem egy jó modell. Így a csapat sokkal inkább a dedikált kiegészítések híve, így abszolút arra rendezkedtek be, hogy ily módon tartsák frissen a játékot. A legutóbbi Warlords of Draenor után hamarosan érkezik a nemrég bejelentett Legion expanzió, de Brack megerősítette, hogy már most további tartalmakon ötletelnek.

Azért egy WarCraft 4 jöhet, nem?

26.
26.
Megmondókapitány
#25: Akkor gratulálok, hogy szerinted még a játék fejlesztői is rosszul mondják a saját játékuk nevét. Tiszta szánalom az ilyen hozzáállás. Én csak kötözködök, de hülye vagy mint a seggem és még csak el sem ismered.
25.
25.
moonborn
#19: egy szóval nem irtam hogy igazad van
23.
23.
logic5
#22: Teljesen jó ez a Blizzardnak, hogy a ok függőből hülyére keresi magát :D MÉG HAVIDÍJA VAN :D VICC!!!! :D Meg is érdemlitek!
22.
22.
Extol
Mivel lehetne más egy WoW2? Grafikailag? Az nem jó mert ahhoz nagyobb vas kell=játékosfogyás
21.
21.
Yonkou
#20: Oké igazat adok a tuskóságot illetően :D
Viszont azt akkor sem értem, hogy minek kell megsértődni illetve foglalkozni az ilyen kommentekkel? És ez a kérdés úgy általában mindenki felé irányul. Don't feed the trolls.
20.
20.
Chrysh
#17: Remélem olvasod a kedves kis ismerősöd kommentjét, ugyanis épp most jelentette ki, hogy azért van még itt, hogy heccből mindenkinek a megjegyzésébe bele tudjon pofátlankodni...az ilyen ember igenis egy tuskó gyökér és nem másítok a véleményemen amíg Tőle ilyen beböfögött megjegyzéséket lehet látni.
19.
19.
Megmondókapitány
#18: Ilyenkor már mindegy, hogy mondják? Szóval akkor nem kell nyelvet tanulnom ismét? Köszönöm.
Miért nem tudják az emberek szépen elfogadni ha nincs igazuk.

#17 +1
Bár azzal nem értek egyet, hogy ne járjanak ide kommentelni. Nem lenne kinek megmondani a tutit. Akkor én se járnék ide.
18.
18.
moonborn
Erre az oldalra már irni nem érdemes,ez is volt az utolsó mert mindig vannak olyan emberek akik nem a hozzászólás témáját nézik hanem a mondatot magát,kit érdekel hogy ejtik,nem érdekel az sem te hogy ejted megmondóakárki,ha nem tetszik van egy X a sarokba nyomj rá és menj inkább napozni
17.
17.
Yonkou
#16: Itt már az is tuskóság ha valaki kiáll az igazáért? :D Komolyan emberek....
Kapit szidjátok mikor semmi sértőt nem mondott. Ahány ember annyiféle, egyik cimbimet is zavarja a pontatlanság, mindig kijavítgat. Az lenne rá a rendes reakció az itt látottak alapján, hogy lebaszom azért amilyen? A személyiségen nem lehet változtatni, ellenben a hibás tudáson igen. Aki pedig ezt nem képes megérteni, csak fennakad rajta, megsértődik, az minek jár ilyen oldalakra commentelni?
16.
16.
Chrysh
#14: Innen látszik, hogy tuskó vagy, mert még mindig képes vagy kiállni a saját baromságod mellett.
15.
15.
Simonus18
#14: Netán azt akarod bemesélni, hogy nem volt degradáló a hozzászólásod ... egy szaros elírás miatt, vagy bármi is legyen az. Tényleg szerencse, hogy Megmondókapitány a neved, van mire fogni.
14.
14.
Megmondókapitány
#12: https://www.youtube.com/watch?v=W7GgZqq0Jyw
Biztos vagyok benne, hogy mind a kérdező, mind a dev team rosszul ejti, ugyan olyan hülyék és tanulatlanok mint én, főleg Chris Metzen. Oké.
Egyébként nem hiszem, hogy emelt szintű ecl nyelvvizsgával nekem még tovább kéne tanulnom, de köszönöm aggodalmadat.

#13 Nekem nem fáj semmi, de tegyük fel, hogy fáj, neked miért fáj, hogy nekem fáj? :) És nem hiszem, hogy moonborn-t bármi csúnyával is illettem volna, inkább azt aki tanította. De mindegy is.
13.
13.
Simonus18
#11: Remélem csak azért vagy ilyen okoskodós hangulatban, mert benne akarsz lenni a "Megmondókapitány" karakterben ... vagy tényleg ennyire fontoskodó vagy a való életben is? Úgy ír a srác, ahogy akar, ne fájjon a szíved ... vagy a szemed ... egyesek úgy ejtik a warcraft-ot, hogy VÁRcráft, hát mondják csak úgy. Vagy ha ki akarod javítani másnak a hibáját lehet ember módjára is. Csűz!
12.
12.
moonborn
#11: Mért szerinted angolul craftnak ejtik ? Kicsit tanulj nyelvet mielőtt beszólsz -.-
11.
11.
Megmondókapitány
#9: "..StarcraftEt..." komolyan úgy ejted a craftot, hogy kreft? Istenem, mennyi marhaságot tanítanak manapság az iskolában.
10.
10.
felegyi
Beérett egy 4. rész, ezt ők is tudják... mindenki várja mint a messiást! Anno a Warcraft ketté szakadt a 3. rész után. Jött a WoW, volt aki elkezdte de hamar ráunt... meg aki máig nyomná, de örül hogy letette mert jobban rákattant mint egy-egy drogra valaki, na meg aki máig nyomja. Tőlem elidegenedett, pedig ekkora feelinget mint a 3, nagyon kevés játék vitt a hátán...
9.
9.
moonborn
Inkább csináljanak egy World of Starcraftet :D
6.
6.
Szelenas
Egy ilyen WoW+ vagy valami lenne a jó, ugyan az a játék csak felturbózott graffal és együtt nyomják a simák meg a +osok. Így a nem túl jó gépesek és megmaradnak, de a Paks gépeseknek meg sokkal szebb lenne.
5.
5.
Yetikoma
Én mostanában próbáltam ki az SW old republicot és abban volt egy két nekem tetsző ötlet ami bele férne egy 2 részkereteibe.

Az SW-ben nagyon tetszett pl a sztori és hogy ez hatással van a világra és vissza köszön későbbiekben, hogy igazi interakciók beszélgetések vannak. (egyébként ez kétélű penge mert sokan szerintem nem is játszek jobb angol kel hozzá és nem annyira sűrű az akcó ha meg csak végig kattintgatod elkeveredsz. Wow-ban meg sokan csak úgy nyomják a dungeneket hogy finderbe bejelentkeznek és ami ott van azt megölik, de fogalmuk sincs mi köze a sztorihoz csak Xp-t hoz).

Másrészt nekem tetszik a kicsitt összetettebb hardsz rendszer kardal mikor vívnak néha van hogy egy vágást kivéd a másik ekkor nincs sebzés és néha becsúszik egy vágás amire egy a mozdulat folytatását követő vágás követ. A Wow-ban pedig egy skill egy animáció és teljesen mindegy hogy kinél hol milyen messze csinálod mindig ugyan azt nyomja. Így kicsit olyan mint egy pantomin viadal. Két fél beáll egymás elé és cask úgy látod hogy a "harci tánc" hatást gyakorol a másikon hogy a feje fölött megjelenik egy piros szám és zsugorodik a kis kukacocska az avatarja mellett.)

Ezek mellett én nagyon megvagyok elégedve a wowal cask azt mondom én azért eltudnék képzelni olyan változtatásokat amik már túl lépnek egy kiegészítő keretein.


4.
4.
jani091
#3: Ha lesz warcraft 4 akkor nem hinném, hogy a warcraft 3, vagy akár a WoW hősei szerves részét képeznék majd.

Én valahogy úgy képzelem el hogy a Légió teljesen le fogja tarolni Azerothot, az eddig ismert hősök elesnek, de végül sikerül majd legyőzni a démonokat. A Warcraft 4 pedig a régi Azeroth romain fog játszódni tabula rasa felállással
3.
3.
balint23h
Remélem ha jön a warcraft 4 a wow sztoriját kihagyják, bár kevés esélyt látok rá. De én örülnék neki ha onan folytathatnám ahol abba hagytam Arthas mint lich king stb...
2.
2.
Simonus18
Warcraft 4 bármikor, WOW 2 nek meg értelme sincs
1.
1.
markoci555
Most hirtelen a Warcraft-ra gondoltam, mert pár napja volt egy hír, hogy lehetséges új rész.
Megnyugodtam, még van esély :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...