World of Warcraft: The Burning Crusade

Hol volt, hol nem volt.....mikoron a "lángoló legio" pusztító vereséget szenvedett a Hyjal hegy lábánál. De nem adták fel, és az Azeroth faj elkezdte az egykoron szertefoszlott életének újraépítését...

Januárban indul a Warcraft-mozi forgatása

Sínen halad a Duncan Jones nevével fémjelezett World of Warcraft-mozifilm. A rendező tesztfelvételei olyannyira megtetszettek a Legendary Picturesnek, hogy 2014 januárjában már elkezdődik a forgatás.

GC 2013: Jön a Diablo III: Reaper of Souls?

Egy hét múlva kezdődik a Gamescom, amire már azért is érdemes lesz odafigyelni, mert Diablo III-as bejelentéssel készül rá a Blizzard. Egy most fellőtt teaser oldal szerint új kiegészítőről lehet szó.

Elindult a World of Warcraft animációs sorozat

Az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentéséből derült ki, hogy a World of Warcraft előfizetői tábora újabb 600 ezer játékossal csökkent. Aligha meglepő, hogy a Blizzard a játékosok lelkesítésén dolgozik.

Valószínűleg nem lesz havidíjas a Titan

A Blizzard újra megerősítette azokat a pletykákat, melyek szerint a Titan átalakuláson megy át, sőt azt is elárulta: az új MMORPG valószínűleg nem havidíjas modellben működik majd.

Az Activision kivásárolta magát a Vivendiből

Az Activision Blizzard nyolcmilliárd dollárért kivásárolta magát a francia média-konglomerátumból, a Vivendiből. Ezzel a markáns lépéssel a kiadó ismét független céggé vált. Kotick szerint így még erősebbek lesznek.

Bemutatták a World of Warcraft-film teaserét

Nem, sajnos a teaser nem nyilvános, és úgy fest, nem is lesz az, így jobb híján csupán az a hír, hogy a San Diego-i Comic-Conon mutattak némi ízelítőt a World of Warcraft-filmből.

Hivatalos: mikrotranzakciók a World of Warcraftban

Noha a bevezetésük még nem történt meg, a Blizzard megerősítette, hogy mikrotranzakciókkal bővítené a World of Warcraftot. Nyugaton nem lesznek olyan kiegészítők, amik a fejlődést segítik.

Jönnek a mikrotranzakciók a World of Warcraftba?

A Blizzard sem tétovázik tovább, a jelek szerint a közeljövőben mikrotranzakciók is helyet kapnak a World of Warcraftban. Legalábbis a Public Test Realmen található tárgy erről tanúskodik. Lehet, hogy végleg free-to-playre vált?

2014 elején kezdik forgatni a Warcraft-filmet

Dátumszerűségek szállingóznak a Warcraft-film háza tájáról, a minap a mozi producere árulta el egy interjúban, hogy a jövő év elején esnének neki a forgatásnak, 2015-ben pedig jöhet a premier.

Egymillióval csökkent a WoW-játékosok száma

Az Activision Blizzard pénzügyi jelentése is megérkezett, a kiadó dolga továbbra is jól megy, egyedül a World of Warcraft játékostábora az, ami csökken. Az viszont folyamatosan.