Destroy All Humans! 2 - Reprobed PC, PS5, XSX

Az első rész sikere után a második rész is megkapta a maga remake-jét.

Demó érkezett a Destroy All Humans! 2 - Reprobedhoz

Ugyan egy ideje már elérhető a Destroy All Humans! 2 - Reprobed, a kiadó most egy demóváltozattal igyekszik meggyőzni a kételkedő játékosokat arról, hogy érdemes megvásárolni a játékukat.

Destroy All Humans! 2 - Reprobed teszt

Szép eladásokat produkált a Destroy All Humans! remake-je, így végül a folytatás is megkapta a maga újrakevert változatát. A fejlesztőcsapat és a grafikus motor maradt, és a recepten sem kellett nagyon változtatni.

Ezek a játékok támogatják elsőként a DLSS 3-at

Az NVIDIA RTX 40-szériás videokártyái a DLSS felbontásskálázási megoldásának legújabb iterációjával érkeznek. Megtudhattuk, hogy melyik címek támogatják elsőként ezt a technológiát.

Brit toplista: az élen rajtolt a The Last of Us: Part I

Ahogy véget ért az uborkaszezon, egy sor új játék landolt a boltokban a múlt héten, végül azonban a The Last of Us: Part I emelkedett ki győztesként közülük.

Befutott a Destroy All Humans! 2 - Reprobed launch trailere

Végre megjelent a Destroy All Humans! 2 remake-je, ezzel együtt pedig befutott a launch trailere is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan zárjuk a nyarat, és ha az őszünk annyira sűrű lesz, mint a következő néhány nap, akkor bizony nagyon szép idők várnak ránk!

Alone in the Dark-reboot és tizenhárom másik játék a THQ Nordic műsorában

Tegnap este bemutatózott a THQ Nordic, ahol nem kevesebb, mint tizennégy játék várta a játékosokat - ezek közül négyet, így az Alone in the Dark rebootját is helyben jelentették be. Összefoglalónk.

Lássuk a Destroy All Humans! 2 - Reprobed helyszíneit!

Crypto igazi Föld körüli utazásra indul a Destroy All Humans! 2-ben, ugyanis nem csak Amerikában fog ámokfutást rendezni. A felújított változat friss előzetese a ránk váró helyszíneket veszi sorra.

Ízelítő a Destroy All Humans! 2 arzenáljából

Új előzetessel jelentkezett a Destroy All Humans! 2 - Reprobed, amely a remake-ben elérhető fegyvereket mutatja meg nekünk közelebbről.

Destroy All Humans! 2 - a kooperatív módé a főszerep az új előzetesben

Párosan szép az élet, de még szebb elpusztítani minden életet a Földön. A Destroy All Humans! 2 remake-jéből sem maradhat el a kétfős játékmód, hiszen mindig jól jön egy barát segítsége a globális káoszhoz.