Destroy All Humans! 2 - Reprobed PC, PS5, XSX

Az első rész sikere után a második rész is megkapta a maga remake-jét.

Augusztusban érkezik a felújított Destroy All Humans! 2

A Destroy All Humans! 2: Reprobedban Crypto visszatér – vagy legalábbis a klónja, Crypto-138 biztosan. Az új előzetes kíséretében megtudtuk, mikor érkezik, de közben az előző rész is kapott egy multiplayer kiegészítőt.

Augusztusban tartja idei műsorát a THQ Nordic

Idén is saját műsort tart a THQ Nordic, hogy az általa gondozott játékokat bemutathassa. A már ismert és eddig le nem leplezett játékok gyűjteményére augusztusban számíthatunk.

Hivatalos: jön a Destroy All Humans! 2 - Reprobed

A PlayStation jóvoltából ugyan már idő előtt lelepleződött, de most hivatalosan is bemutatkozott a 2006-ban megjelent Destroy All Humans! 2 remake-je, amit ugyanaz a Black Forest Games készít, akik az első részt is újraalkották.

Nézzétek vissza a THQ Nordic évfordulós műsorát!

Tíz éve, hogy jelenlegi formájában megalakult az osztrák Nordic Games – amit manapság már THQ Nordic néven ismerünk. A kiadó livestreammel ünnepel, amin hat új játék bejelentését várhatjuk. Nézzétek velünk!

Lebukott a Destroy All Humans! 2: Reprobed

Valaki nem figyelt oda: a PlayStation hivatalos Twitter-fiókjára véletlenül idő előtt lőtték fel a Destroy All Humans! 2 felújított kiadásának, a Reprobednak a bejelentését és első előzetesét.