Lost Planet: Extreme Condition

Van ez a kihalt elhagyatott bolygó (Lost Planet), amin teljesen elszaporodtak a „Akrid”-nak nevezett furcsa rovarszerű lények. Gondolom ezek után bárki kitalálhatja a fejleményeket... :)

A héten megjelenő játékok

Remek hetünk van annak ellenére, hogy az ubiszezon kellős közepén vagyunk: jön a Driver 4, a Harry Potter 5, a Lost Planet és még sok más finomság!

Folytatódik a Lost Planet?

Újabb Lost Planet-pletykától hangos a világháló: a játék holland terjesztője ugyanis weboldalán előrendelhetővé tette az esetleges folytatást.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk olyan címekkel, mint például az Ace Combat 6, a Conan, a GTA IV, Metroid Prime 3 vagy a Pirates of the Caribbean 3!

Már tölthető a PC-s Lost Planet demó

A Capcom betartotta múlt heti ígéretét, így a mai naptól fogva már PC-n is kipróbálhatjuk az ez idáig X360 exkluzív Lost Planet-et.

Kedden érkezik a Lost Planet PC-s demója

Jövő hét elején már PC-n is kipróbálható lesz az Xbox 360 egyik sikerjátéka, Lost Planet: Extreme Condition. A teljes verzió jövő hónapban érkezik.

Egy hónapon belül itt a Lost Planet demója

Remekül haladnak a nem olyan régen bejelentett PC-s Lost Planet munkálatai: egy hónapon belül megérkezik az egyjátékos demó, júniusban pedig a végleges verzió is.

Lost Planet: Extreme Condition - PC vs. X360

Egy mázsa új kép érkezett, mely a Lost Planet PC-s és Xbox 360-as verzióit hasonlítja össsze. A Capcom-os srácok valamit nagyon tudnak!

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Jön PC-re is az X360-exkluzív Lost Planet!

A japán Game Watch Impress magazin legfrissebb értesülései szerint a Capcom és az NVIDIA páros bejelentette, hogy a nagy sikerű játék PC-re is készül.

Az Xbox Live tíz legjobb játéka

Megérkezett az Xbox Live által összeállított toplista, mely az elmúlt időkben legnépszerűbb egy- és többjátékos X360-játékokat vonultatja fel.