Lost Planet: Extreme Condition

Van ez a kihalt elhagyatott bolygó (Lost Planet), amin teljesen elszaporodtak a „Akrid”-nak nevezett furcsa rovarszerű lények. Gondolom ezek után bárki kitalálhatja a fejleményeket... :)

Lost Planet: Extreme Condition

Ahogy az lenni szokott az emberiség szép lassan felélte és lakhatatlanná tette szülőbolygóját, a Földet. Beindult a kolonizációs program szerte a világegyetemben, sajnos nem mindig voltak olyan fényesek az életkörülmények, mint annak idején a Földön. Az egyik ilyen bolygón az EDN III-on a hihetetlen hidegtől eltekintve megfelelőek voltak az életviszonyok, az emberiség el is kezdte a betelepítést. Sajnos azonban nem kellett hozzá sok idő hogy megjelenjenek a planéta ősi lakosai az Akridok...

Megérkezett a legfrissebb brit toplista

Megérkezett legfrissebb brit toplista, mely az utóbbi idők egyik legszínesebb lajstromának tekinthető, hiszen végre megdőlt a FIFA-PES páros angliai uralma.

Kasszasiker a Lost Planet

Jelentős bevétellel kezdte az évet a Capcom, miután a most pénteken megjelent Lost Planet: Extreme Condition-ből egy hétvége alatt 1 milliót sikerült eladniuk.

A héten megjelenő játékok

Bár ezen hetünk sem lesz túl mozgalmas, az X360-ra megjelenő Lost Planet egy- és többjátékos módjával jó ideig elszórakozunk majd!

Több mint 400 új kép landolt galériánkban

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés itt, a Gamekapcson. Jelenlegi felhozatalunk is igen kemény, érdemes néhány pillantást vetni rá. Kellemes nézegetést kívánunk!

Ötszáz friss kép landolt galériánkban

A hetet galériafrissítéssel zárjuk, melynek teljes végignézésével talán az egész hétvégétek elmegy majd - mert hát ugye gyorsan múlik az idő, ha jól mulat az ember. :)

Karácsonyi Xbox 360 kínálat

Az idei év karácsonyi szezonjára a Microsoft több mint százhatvan darabosra növeli az Xbox 360-on elérhető játékok kínálatát. Lesz mit a fa alá tenni!

Folytatódna a Lost Planet?

Az Xbox 360-exkluzív Lost Planet: Extreme Condition megjelenése ugyan januárban várható, azonban a fejlesztők már a folytatáson gondolkodnak nagy erőkkel.

Már tölthető a Lost Planet multiplayer demója

Az Xbox Live-ra ma felkerült a 360 exkluzív Lost Planet: Extreme Condition többjátékos módra kihegyezett demója. A fájl mérete mindössze 220 MB.

Több mint 450 új kép galériánkban

A vasárnap a képekről szól itt, a GK-n. Most sem voltuk restek összegyűjteni hát az elmúlt idők legfrankóbb képeit - a legújabb 450 screenshotért erre tessék...