Diablo II

Minden téren remek folytatása az elődnek több mint fél óra lélegzetelállító renderelt videóval, még több képességgel, karakterrel és finomságokkal.
Típus: Akció, Kaland, RPG

Ismét lép a Blizzard - Diablo2 ladder reset

A Blizzard a Starcraft 2 bejelentése után, azért a Diablo 2-re is szakít némi időt, ha másképp nem is, egy ladder-reset erejéig.

Diablo film: itt a bizonyíték, hogy LESZ!

Igaz, hivatalos bejelentés még nem történt az ügyben, de megcáfolhatatlan bizonyíték került a kezünkbe a Diablo filmmel kapcsolatban!

Készülne a Diablo mozifilm?!

Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél! Nagyon régi mondás ez, de sokszor bebizonyosodott, hogy még akár igaz is lehet. Talán most is? :)

A visszaszámlálás megkezdődött!!!

StarCraft 2, Diablo 3, esetleg egy újabb MMORPG valamelyik univerzumból, újabb WoW kiegészítő vagy netalántán WarCraft 4??

Bejelentésre készül májusban a Blizzard

A héten felröppent pletykák szerint a Blizzard májusban bejelenti majd a Starcraft 2-t - nos, a hír félig igaz: a csapat valóban bejelentésre készül. De mit fognak bejelenteni?

Augusztus 3-án kezdődik a BlizzCon 2007

Augusztus harmadikán és negyedikén rendezik meg idén a második Blizzcon-t, a Blizzard saját rendezvényét versenyek, előadások és sok más finomság közepette.

Tíz éves a Diablo és a Battle.net

A Blizzard csodajátéka, a Diablo éppen a napokban ünnepli tizedik születésnapját, a jeles alkalomhoz pedig ikertestvére, a Battle.net is csatlakozott.

Tölthető a Diablo II magyar szinkronja

Biztosan sokan ismeritek a Játékszinkron Stúdiót, kik játékok szinkronjának magyarra fordításával foglalkoznak - oldalukat böngészve, újdonságra leltem - de még milyenre!

A Blizzardot nem érdeklik a konzolok?

A Blizzard legújabb tervei között szerepelt, hogy azon munkatársak, kik eddig a konzolos csapatot erősítették, most jelenlegi munkáikhoz csoportosítják át.

Konzolra fejleszt a Blizzard

Új munkatársakat keres Blizzard: érdekesség, hogy mindegyiküknek konzoljátékon kell majd dolgoznia - jelenlegi és következő generációs gépekhez egyaránt.