Diablo II

Minden téren remek folytatása az elődnek több mint fél óra lélegzetelállító renderelt videóval, még több képességgel, karakterrel és finomságokkal.
1325775600

Tizenöt éves a Diablo-sorozat

A Blizzard a minap ünnepelte meg a Diablo-sorozat elindulásának tizenötödik születésnapját, a jeles alkalom apropóján még egy 11 perces összefoglaló videót is készített a szériáról. Érdemes ránézni az anyagra, sok kellemes emlék tér köszön vissza a megtekintése közben!
1302876000

Még egy új játékon dolgozik a Blizzard?

A Blizzard korábban arról volt híres, hogy nagyon ritkán ad ki játékot, de azok mindig nagyot szólnak. A World of Warcraft kiegészítőivel és más, hivatalosan vagy félhivatalosan bejelentett projektekkel együtt már szép számmal készülnek játékok a cégnél, most pedig valószínűleg egy újabb projekt csatlakozik a sorba.
1299430800

Húsz éves lett a Blizzard Entertainment

A hétvégén töltötte be a huszadik születésnapját a Blizzard Entertainment. A cég alapítói, Mike Morhaime és Frank Pearce most egy videóüzenetben köszönik meg a rajongók sokéves támogatását és kitartását. A Blizzardot 1991-ben alapították, jelenleg az egyik - ha nem a - legsikeresebb fejlesztőcsapat.
1297101625

2011-ben is lesz BlizzCon

A Blizzard házi rendezvénye idén is megrendezésre kerül Kaliforniában, október végén. Bejelentések, viták, rajongói fórumok és bajnokságok gazdagítják a felhozatalt - mindenféle meglepetés nélkül. Talán a Titan munkanéven futó MMO-jukról is lehull a lepel? A cosplayek már tervezhetik gönceiket.
1290004800

Bővül a Blizzard főhadiszállása

A Blizzard Entertainment központja Kaliforniában eddig sem tartozott a kifejezetten kicsi komplexumok közé, ám ahogy a cég növekszik, a vezetőség úgy döntött, hogy a munkaterületnek is növekednie kell. A Blizzard ezért megveszi a szomszédos épületeket is.
1278603120

Húsz évnyi PC-s játéktörténelem egy képen

Egy lelkes PC-s játékrajongó egy képen gyűjtötte össze az elmúlt húsz év legjelentősebb PC-s játékmegjelenéseit. Nosztalgia mód bekapcsolva.
1271850960

Keményen lecsapott a csalókra a Blizzard

320 ezer csalót bannolt ki egy hónapra különböző vétségek miatt a Blizzard a Warcraft 3 és a Diablo 2 játékokból. Ha ismételten vétkeznek, örökre letiltják őket.
1270192380

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Túléltük április elsejét! Szerencsére a fejlesztők és kiadók idén is megcsillogtatták humorérzéküket, s néhány jópofa hírrel viccelték meg a játékosokat - ezeket gyűjtöttük össze.
1255456200

Battle.net használatra kötelez a Blizzard

A Blizzard elérkezettnek látta az időt, hogy a nagyszerű Battle.net rendszerét kötelezővé tegye, ezzel megkönnyítve a saját és a felhasználók dolgát is.
1254161160

Fociba fektetett be a Blizzard igazgatója

Mennyi pénzt hozhatnak a konyhára a Blizzard-játékok? Nos annyit biztosan, hogy a cég operációs igazgatója egy neves amerikai focicsapatban vásárolhasson részesedést.