Full Throttle PC, PS4, Vita

Ben, a hatalmas termetű rocker motorost gyilkosságért üldözik, amit persze nem ő követett el. De ha nem ő, akkor ki? Erre szeretne ő maga is fényt deríteni.
1480755603

Itt a Full Throttle Remastered első trailere

Mint ismert, Tim Schafer csapata felújítja a LucasArts klasszikus kalandjátékát PlayStation-konzolokra és PC-re. Most végre megcsodálhatjuk, hogyan sikerült újrarajzolni a grafikát, elvégre befutott az első előzetes a remasterről.
1449341719

Három bejelentéssel is készült a Double Fine

A PSX-en kiderült, hogy a Grim Fandango után egy másik LucasArts-klasszikust is remasterel a Double Fine csapata. Érkezik a Full Thottle HD, illetve kapunk egy Psychonauts VR-játékot is - és ez még nem minden!
1393509480

Jobban fogy a Psychonauts, mint bármikor

A Psychonauts annak idején nem aratott túl nagyot a kasszáknál, hiába volt remek játék. Tim Schafer szerint azonban az elmúlt két évben több pénzt hozott a konyhájukra, mint a korábbi években összesen.
1365232629

A LucasArtsra emlékezünk

A hét legrosszabb híre volt, hogy harmincegy év után megboldogult a LucasArts: a fejlesztőcéget gyakorlatilag bezárta a Disney, ami azt jelenti, hogy belső fejlesztések helyett külsős csapatoknak licencelik majd a címeit.
1285694451

Ron Gilbert és Tim Schafer újra együtt dolgoznak

Húsz év után újra összeállt a Monkey Island-csapat kétharmada. Ron Gilbert már hónapok óta Tim Schafer csapatának az irodájában lébecolt, de csak most találták ki, hogy ideje lenne újra együtt dolgozni. Elvileg Gilbert egy régi ötlete kerül megvalósításra, s bár nem tudunk róla semmit, zseniális darab lesz, az tuti!
1246888140

Bejelentésre készül a LucasArts

A kiadó hivatalos Twitter-oldala szerint még ma bejelent valamit, amellyel elsősorban a régi motorosok szívét kívánja megdobbantani - alig bírjuk kivárni!
1136740080

Full Throttle teljes video!

Egy igazi gyöngyszemre bukkantam a neten! Az 1995-ös LucasArts klasszikus, a Full Throttle több mint egy órás video formájában vált elérhetővé!