Full Throttle PC, PS4, Vita

Ben, a hatalmas termetű rocker motorost gyilkosságért üldözik, amit persze nem ő követett el. De ha nem ő, akkor ki? Erre szeretne ő maga is fényt deríteni.
1651566945

A Psychonauts 2 a Double Fine eddigi legsikeresebb játéka

Sokat kellett várnunk a Psychonauts folytatására, de Tim Schafer bandája nem okozott csalódást. A Psychonauts 2-t a kritikusok és a játékosok is imádták, ráadásul az új rész hamar a Double Fine legnagyobb bestsellere lett.
1643900400

Ne várjunk filmeket Tim Schafer játékaiból!

A videojátékok mozis adaptációja nem könnyű móka, gyakran még akkor sem, ha az alapanyag papíron remekül adja magát egy filmtörténethez. Tim Schafer elárulta, gyakran őt is megkereste Hollywood, de az ötletek sorra vakvágányra futottak.
1641916800

Duncan Jones megfilmesítené a Full Throttle-t

Izgalmas ötlettel állt elő a Warcrcraft: A kezdetek direktora, Duncan Jones. Az úriember úgy döntött, hogy szívesen megfilmesítené a Full Throttle történetét, ehhez azonban a Disney áldására lenne szüksége.
1603735200

Xbox Game Pass - íme, a közeljövő termése

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokkal bővül az Xbox Game Pass felhozatala október végén, illetve november elején: a lista bőséges, bár egy részét már eddig is ismertük.
1603695600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan is kezdetét veszi az őszi csúcsszezon. Habár az új konzolgenerációval érkező igazi játékdömpingre még várnunk kell egy keveset, egy-két komolyabb megjelenést már most, október utolsó hetében is elcsíphetünk.
1602936000

LucasArts-klasszikusok jönnek a Game Passbe

Még a hó vége előtt bekerül három klasszikus kalandjáték az Xbox Game Pass kínálatába, amelyeket egykor a LucasArts készített, majd a Double Fine Productions újított fel az elmúlt években.
1544770843

Ingyenes a LEGO: The Hobbit és a Full Throttle

A karácsony közeledtével minden az ajándékokról szól. A Humble Store és a GOG is ingyenes játékot kínál PC-re, ráadásul nem túl régi címekről van szó. Előbbi a LEGO: The Hobbitot, utóbbi a Full Throttle Remasteredet vágja hozzánk.
1493041200

Full Throttle Remastered teszt

A Double Fine folytatja a '90-es évek klasszikusainak újrafeldolgozásait. A sorban ezúttal a Full Throttle következett, amiben Bennek nemcsak a Corley Motorsnál zajló puccskísérletet kell megakadályoznia, de a nevét is tisztára kell mosnia.
1492419600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű napok várnak ránk. Elszabadulnak a Galaxis Őrzői, újrajátszhatunk egy klasszikus kalandjátékot, és a Syberia-sorozat is megkapja a régóta várt harmadik részét. És ez csak a kezdet!
1489514400

Áprilisban jön a Full Throttle Remastered

Lassan révbe ér a Double Fine a munkálatokkal, a csapat ugyanis megerősítette, hogy a 2015 decemberében bejelentett felújított Full Throttle a következő hónapban jelenik meg PC mellett PlayStation 4-re és PS Vitára.