The Elder Scrolls V: Skyrim PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A The Elder Scrolls-sorozat ötödik része. A címet The Elder Scrolls V: Skyrim néven keressük, online pedig DLC-ket is találunk hozzá!
1352994163

Skyrim: Dragonborn - az első részletek és képek

Decemberben landol a The Elder Scrolls V: Skyrim Dragonborn névre hallgató letölthető csomagja, s a Bethesda jóvoltából végre befutottak az első konkrét részletek és screenshotok róla. Visszatérünk Morrowind egyik szigetére, Solstheimre, hogy leszámoljunk az első Dragonbornnal.
1352390400

Skyrim - jöhetnek a PS3-as DLC-k?

A Bethesda jó hírt közölt tegnap a Twitter-csatornáján, és bár szűkszavú volt, ettől függetlenül az üzenete lényege fontos: úgy fest, a csapat megtalálta a megoldást, hogy PS3-on is megjelenhessenek a The Elder Scrolls V: Skyrim kiegészítői. Konkrétumok nincsenek.
1352232235

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Visszasírjuk majd az elmúlt két hetet, ez a néhány nap valamivel szerényebb lesz a szokásos őszi felhajtáshoz képest - na, nem mintha nem lenne mivel játszani. Az aktuális csúcscím egyértelműen a Halo 4, Master Chief visszatért, és jobb formában van, mint valaha!
1352128802

Skyrim - itt a Dragonborn DLC előzetese

Beigazolódtak a korábbi pletykák, egyúttal a Bethesda teaser kampánya is véget ért: a kiadó-fejlesztőcég a minap bejelentette a The Elder Scrolls V: Skyrim legújabb DLC-jét, ami a Dragonborn alcímet viseli. És igen, végre megülhetjük majd a sárkányokat!
1351961079

Bejelentésre készül a Bethesda, kibővül a Skyrim?

November 5-én, azaz hétfőn nagy bejelentéssel rukkol elő a Bethesda Softworks. Ennek örömére egy teaser képet tett közzé a Twitter-csatornáján, amin egy páncélos hős látható. Mérget vennénk rá, hogy a Skyrim következő DLC-jéről hull le a lepel néhány részlet és egy trailer formájában. Már várjuk!
1351674000

Jövő héten jön hazánkba a PC-s Dawnguard

Ezt is megértük, a The Elder Scrolls V: Skyrim hazai forgalmazója tegnap bejelentette, hogy a jövő héten válik elérhetővé itthon a játék Dawnguard kiegészítőjének PC-s változata. Noha az extra tartalom már egy ideje kapható, a magyar játékosok eleddig nem férhettek hozzá.
1351510240

Prémium kiadás érkezik a Skyrimhez

Már egy éve a boltokban van a Bethesda legutóbbi nagy dobása RPG-fronton, a The Elder Scrolls V: Skyrim. A német Amazon webáruház megszellőztette az egyéves évforduló kapcsán megjelenő Premium Edition részleteit. Egy ilyen sikeres címnél szinte kötelező a minden földi jóval megpakolt kiadás.
1351436400

Egyetemen tanítják a Skyrimet

Egy neves texasi egyetemen egy fél évig hallgathatja a jónép a Skyrimet. Legalábbis egy olyan tantárgyat, melynek része a Skyrim is, ugyanis az a fantasy világokról szól, és azon belül is arról, hogyan jelennek meg ezek a számítógépes játékokban. Órán kell tolni a TES V-öt.
1351346488

A Skyrim az év legjobb játéka

Legalábbis a Golden Joystick Awardson. Furcsának tűnhet az időzítés, de a játékos ceremóniát évről-évre ilyenkor, az őszi szezon kellős közepén rendezik meg, így könnyen lehet, hogy az idei év legjobb játékai éppen a tavalyiak, és az ideiek pedig a jövő évi legjobbak. Vagyis értitek...
1350464441

Dragonborn címen fut a Skyrim következő DLC-je?

A felállás a szokásos: szemfüles rajongók megvizsgálták a Skyrim jelenleg is elérhető frissítési fájljait, és számos olyan jelet találtak, amelyek a szerepjáték következő nagy DLC-jére utalnak. Ezek szerint a csomag Dragonborn néven fut, lesz sárkánylovaglás, és megkapjuk Morrowind egy kis szegletét is.