The Elder Scrolls V: Skyrim PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A The Elder Scrolls-sorozat ötödik része. A címet The Elder Scrolls V: Skyrim néven keressük, online pedig DLC-ket is találunk hozzá!
1369856748

Készítsünk interjút - te kérdezel, a Cenega válaszol!

Bioshock, Batman, Mortal Kombat, Remember Me, GTA V, Metro, XCOM, Lost Planet, Resident Evil. Csak néhány játék, amit a Cenega ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!
1366902582

Hivatalos: érkezik a Skyrim: Legendary Edition

Igazak voltak a lengyel kiskereskedő értesülései: tényleg érkezik a The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition, amely az alapjátékon felül az összes hivatalos DLC-t tartalmazza. Júniusban megjelenés.
1366385426

Érkezik a Skyrim: Legendary Edition?

Egy lengyel kiskereskedő idő előtt megszellőztette a The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Editiont, amely az alapjátékon felül az összes DLC-t tartalmazhatja egy csomagban. Itt van, amire mindenki várt?
1366099254

A Bethesda búcsút int a Skyrimnek

A The Elder Scrolls V: Skyrim tartalmi bővítése hivatalosan is véget ért - erősítette meg a Bethesda Softworks. Három DLC után lezártnak tekinthető a szerepjáték, s a stúdió már a "következő kalandot" helyezte kilátásba.
1363600835

Legendary nehézséget kap a Skyrim

A The Elder Scrolls V: Skyrimhez hamarosan olyan javítás érkezik, amely eltörli a szintsapkát és egy új nehézségi szintet, a Legendaryt hozza magával. A patch jelenleg bétatesztelés alatt van, a hónap végén elérhető lesz.
1361808000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Reméljük, akad még játszanivalód az elmúlt egy-két hónap terméséből, mert ezekben a napokban nem igazán várható olyan játékmegjelenés, ami miatt azonnal rohanni kellene a boltba.
1361206800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két fontosabb cím is érkezik a héten, a Crysis harmadik része szabadságot és látványt egyaránt ígér, míg a Metal Gear Risingban a Fruit Ninja mesteri szinten történő űzése lesz a legfőbb feladatunk.
1360594800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egyetlen fontosabb megjelenés jutott erre a hétre, de azzal feltétlenül érdemes lesz foglalkozni: öt év kellett a befejezéséhez, de végre elkészült, és holnap boltokba kerül az Aliens: Colonial Marines.
1359993544

Frissítve: Skyrim - dátumot kaptak a PS3-as DLC-k

Már az európai régióra vonatkozó megjelenési dátum is tiszta. Egy lépéssel közelebb vagyunk ahhoz, hogy a Dawnguard, a Hearthfire és a Dragonborn a Sony masináján is napvilágot lássanak. Februárban újra sárkányt ölünk.
1359979200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre megérkezik a Dead Space harmadik része, itt az alkalom, hogy John Carverrel az oldalán Isaac felfedezze a Tau Volantist. Kooperatív módjával jó ideig leköt majd a játék, az tuti!