Resident Evil: Outbreak

Horror minden mennyiségben, zombik, mutánsok és halálos vírusok...
Típus: horror survivor, Kalandjáték

A Capcom is beruházott az Unreal Engine 3.0-ra

A Capcom a nagyobb kiadók között a legutóbbi, aki szerződést kötött az Epic Games vezetőségével az Unreal Engine 3.0 használata érdekében.

Resident Evil: Extinction teaser trailer

Megérkezett a Resident Evil-filmek harmadik akkordjának előzetes videója, mely nagyvonalakban jelzi nekünk, hogy mire számíthatunk az ősz folyamán!

A húsz "legmásabb" játékhős

Tudjuk jól: egyenlőség, szeretet és a többi. Akkor sem tudtuk megállni, hogy ne tegyük közzé a listát, melyen a játékipar húsz "legmelegebb" karaktere szerepel.

Resident Evil - A harmadik filmről...

Információk érkeztek a Resident Evil: Extinction-ról, melyben az emberiség utolsó szilánkja úgy dönt, hogy felveszi a kesztyűt a világunkat elárasztó zombikkal szemben.

Resident Evil - tilos a tapizás

Remek humorérzékről tettek bizonyságot a Capcom-os scárok. A Nintendo DS-re írt Resident Evil: Deadly Silence-ben megsértődnek a karakterek, ha tapizzuk őket.

Resident Evil: Outbreak

A Resident Evil (Japánban BioHazard) című játéksorozat anno 1996-ban indult el világhódító útjára eredetileg PlayStationön. Természetesen - mint az mindenki számára ismeretes - kirobbanó siker volt, annak ellenére is, hogy igazság szerint sem játékmenetre, sem történetre nem volt valami forradalmi.

Resident Evil: Outbreak Előzetes

Ha azt mondom Resident Evil, azok többsége, akik ezen sorokat olvassák, egyből tudni fogják, hogy miről is van szó, ami nem is csoda, hiszen ez az a sorozat, ami világszerte emberek millióit szegezte időtlen időkön át a monitorok/tv képernyők elé.