Új Resident Evil film érkezik 2010-ben

  • Írta: Ghost
  • 2009. július 2.
  • Pletyka
2002-ben került a mozikba az első Resident Evil film, amely sok rajongó tetszését elnyerte. Azután következett két újabb epizód, jövőre pedig érkezik a negyedik.
2002-ben került a mozikba az első Resident Evil film, amely sok rajongó tetszését elnyerte. Azután következett két újabb epizód, jövőre pedig érkezik a negyedik.


Az első film meglehetősen jóra sikeredett, majd utána, 2004-ben következett az Apocalpyse, 2007-ben pedig az Extinction alcímet viselő rész. Azóta nagy csend övezte a filmeseket, egészen tavaly őszig, amikor a rendező, Paul W.S. Anderson elárulta, hogy már dolgozik a következő epizódon, a forgatókönyv piszkozatait írja. Nos, azóta egy újabb érdekesség merült fel, mégpedig a ShockTillYouDrop.com oldalnak köszönhetően, ugyanis egy stúdiómunkatárs elárulta, hogy a Resident Evil: Afterlife 2010. szeptember 17-én kerül a mozikba. Kíváncsian várjuk az első hivatalos infókat, amelyek megerősítik a híresztelést.
26.
26.
Fr33K
Én a jelenlegi trilógiát inkább a vígjáték kategóriába sorolnám mintsem a horrorba. Jókat kacagtam ezeken a filmeket. A Bioterror azért még szódával elment ugyanis a RE univerzum létező karakterei is fellelhetőek benne.

Ezek a filmek szerintem hulladékok és lehúzások.
25.
25.
Evilsmile
Fasza! Tényleg át fog csap a dolog klnónokba, meg vibráló spádékba a végén!:D..Az egyettlen ami fel tudná számomra még dobni a filmet, valami jó mellű izzadó maca:P...Milla se rosz, de nem találom sehol a csöcseit:D
24.
24.
Killerbee
A 3. reszben ( film ) kedvenc jelenetem volt mikor 2.455.682.562 zombi kirohan 1 konténerből.

Meghogy a luvnya a gondolataival kisüti a műhold processzorát.HáHáá!!
23.
23.
brolin10
Miért nem másolják le a játékokat filmbe szerintem tök jó lenne a re 1 filmbe: jó kis paráztatós kastély vagy a re 4. :D
22.
22.
Kyuubi
Szerintem mind1ik szar volt, kivéve a Bioterrort, az nézhető volt, de az más kategória.
21.
21.
alister
felesleges mint az előző kettő

az 1 még aránylag nézhető volt
20.
20.
Pain
22: Japánba mennek! Ott van Wesker oda megy Alice.18: A RE5 Afrikában játszódik, nem pedig egy elpusztult világban. Nem ugyan az a 2 sivatag!A film egy kalap szart nem ér! És most mi lesz? Klónok támadása? Hagyjuk már ezt nagyon nem kellett volna erőltetni!
19.
19.
Gael
En elszorakoztam mindegyik reszen,nem zavar meg egy.Szerintem mennek Afrikaba
18.
18.
BloodyEddie
a 3. vicces volt :D a zombiknak akadály a 2 méteres kerítés, de villanyoszlopokra úgy másznak mint valami mókus :D sokat nevettem azon a filmen
17.
17.
meridarider
aramisz: ebben egyetértünk:P
15.
15.
megalonagyix
14.
14.
Guwrovsky
Természetesen a magyar címe meg Kaptár 5 lesz...
13.
13.
huszti
a 3. köze nincs a játékokhoz..sivatag meg faszom tudja buziság az egész...
12.
12.
shyfter
Az első rész jelenetei majdhogy teljesen ugyanúgy voltak megcsinálva mint a RE gamék átvezetőiben. Pl. a lézerfolyosó. A 2. részben már kevesebb ilyen volt, amire konkrétan emlékszem az a Code Veronikából ahogy elejti a fegyvert majd mielött földet ér elkapja és lelő mindenkit a csaj. A 3.-ban 1 ismerős jelenetet se láttam, de az is igaz, h nem játszottam az összes játékkal.
11.
11.
skate_punk
Ha olyan lesz mint a többi nem lesz olyan rossz
10.
10.
megalonagyix
9.
9.
megalonagyix
nekem tetszettek. főleg az első :D
8.
8.
klemid
Nekem tetszett az összes! Ezt is várom!

A Degeration-nák az a qva szerencsétlen magyar szinkron, hogy bemondja, hogy 4. Hogylehetnek ekkora szerencsétlenek?
7.
7.
Aramisz93
Szerintem az összes rész borzasztó volt. Az egyetlen jópont a filmben Milla Jovovich volt :)
5.
5.
laca009
király mindigis szerettem :D a filmeket de a játékokat is :D
4.
4.
tjames
jajjj neeee

az első még jó volt...a második...háááát ,node a harmadik! Hát az akér Boll filmnek is beillett volna.

Szerintem nem kéne erőltetni.
3.
3.
Exinor
Ennek mi lesz a címe? Kaptár 4?:D Ja bocs, az nem lehet, mert a szerencsétlenek a Resident Evil Degeneration-nek adták azt a nevet:D (nem írja sehol, de a film elején mondja), nem értem miért kellenek ilyen félrefordítások... egy Resident Evil fannak ez nagyon bántja a fülét... A film meg szerintem nem volt olyan rossz.
2.
2.
Pain
Jó akció lesz! DE megint nem lesz Resident. Eddig mindegyik film nézhető volt de el kellett vonatkoztatni a címtől. Amit pedig a végére csinálnak...hát őszintén a 3. vége nagyon szar volt. Ha ez lesz az újban, akkor már semmi értelme nem lesz a filmnek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...