Neverwinter Nights

Minden idők egyik leghíresebb szerepjátéka!
1571043600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év egyik legizgalmasabb hete vár a Nintendo Switch-tulajokra, de azért a többi platformon sincs túl sok okunk a panaszra, ráadásul a mozikba is érdemes lesz ellátogatnunk. Biztosan nem fogunk unatkozni a következő napok során.
1480604450

Téli leárazások a GOG-on és a PSN-en

Ingyenes Neverwinter Nightsszal csábít pénzköltésre a GOG a téli vásár apropóján, amely éppen ma vette kezdetét. A PlayStation-tulajok sem maradnak ki a jóból, de hasonló promóció lesz a Steamen is.
1470038441

Bezárnak a BioWare fórumai

A legtöbb fórumát augusztus végén bezárja a népszerű fejlesztőstúdió - köztük a Mass Effecthez, a Dragon Age-hez és más sorozatokhoz tartozó topikokat is. A BioWare szerint más közösségi csatornákon beszélgethetnek a rajongók.
1459764051

Készül az új Dungeons & Dragons-film

Habár a frencsájz két ízben is elvérzett a mozivásznakon, lapértesülések szerint a Warner Bros. még lát fantáziát egy Dungeons & Dragons-mozifilmben. Állítólag már a rendező is megvan, aki nem más, mint Rob Letterman.
1432470780

Húszéves a BioWare

Pénteken ünnepelte a huszadik születésnapját a BioWare, amelynek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, a Jade Empire, a Mass Effect vagy a Dragon Age.
1347797411

Hatalmas D&D-szerepjáték leárazás a GOG-on

Ha szereted a szerepjátékokat, és esetleg kimaradtál a PC-s RPG-k legnagyobbjaiból, itt az alkalom, hogy olcsón bepótold hiányosságaidat. Ha pedig annak idején rajongó voltál, akkor most teljessé teheted a gyűjteményed a GOG új akciójában, az igazi klasszikusokkal.
1308240951

Mai hack: betörtek a Bioware-hez is

Lassan önálló rovattá fejlődik oldalunkon az újabbnál újabb hackertámadások ismertetése, így nem lepődtünk meg azon, hogy ismét egy behatolás ütötte fel a fejét. Ezúttal a Bioware érintett, és a Neverwinter Nights egyik régi fórumán lévő 18 ezer felhasználói profil került veszélybe.
1292680800

Bioware-alapítók az AIAS Hall of Fame-ben

Az amerikai Interaktív Művészetek és Tudományok Akadémiája (AIAS) eddig évente csupán egy jelöltet választott a tagjai közé a játékiparból. Ez azonban idén megváltozik, hiszen a Bioware két alapítója egyszerre kerül be a Hall of Fame-be, aminek mindannyian nagyon örülünk.
1192289880

Az EA ismét bevásárolt

Az EA ismét bevásárolt fejlesztő studiók terén. A két "áldozat" most a híres Bioware és a méltán ugyanilyen népszerű Panademic Studio volt. Reméljük javunkra.
1160332260

A Half-Life 2 a legnépszerűbb online-játék

Megérkezett a GameSpy által összeállított toplista, mely a tíz legnépszerűbb online tolható játékot vonultatja fel. Élen a Half-Life 2 tanyázik hatalmas előnnyel.