Command & Conquer 3: Tiberium Wars

Régi nagy kedvencünknek, a Command & Conquer -nek a legújabb része, mely 2047-ben játszódik és amelyben Kane visszatér a halálból!

C&C 3: Előrendelhető a Collectors Edition

A GameStop és a Webhallen internetes áruházaknál már előrendelhető a március 27-én megjelenő Command & Conquer 3: Tiberium Wars gyűjtői változata.

Ötszáz friss kép landolt galériánkban

A hetet galériafrissítéssel zárjuk, melynek teljes végignézésével talán az egész hétvégétek elmegy majd - mert hát ugye gyorsan múlik az idő, ha jól mulat az ember. :)

Márciusban érkezik a Command & Conquer 3

Az EA végre közzétette a Command & Conquer 3 megjelenési dátumát. Ha minden igaz, akkor a játék egészen pontosan március 23-án már megvásárolható lesz.

Command & Conquer 3 bejelentés Xbox 360-ra

A Gyűrűk Ura: BfME2 X360-as megjelenése gyakorlatilag előrevetítette a stratégiák konzolos jövőjét - a Halo Wars után újabb bejelentés esett meg.

Command & Conquer 3 szépségek

Nem szoktunk néhány képnek külön hírt szentelni, de az előbb érkezett Command & Conquer 3: Tiberium Wars shotok publikálást követelve felpofoztak minket!

Szombat reggeli galérifrissítés

A szombat reggelt egy szép adagnyi screenshottal nyitjuk egy nagyobb galérifrissítés keretében. A legújabb, legszebb és leglátványosabb képekért erre tessék!

Command & Conquer 3 demó még megjelenés előtt

Egyre finomabb képek, egyre izgalmasabb videók és egyre jobb hírek érkeznek az Electronic Arts által fejlesztett Command & Conquer 3-hoz kapcsolódóan.

GC 2006: Késő esti galériafrissítés

Ma estére 260 screenshot gyűlt össze, egyenesen a Games Convention 2006-ról. Lessétek meg őket, nem fogjátok megbánni, ezt garantáljuk!

GC 2006: Tizenhárom trailer érkezett

A mai kínálatunk: Battalion Wars 2, Blitz: The League, Bully, Command & Conquer 3, Nascar 07, NBA 2K7, Need for Speed, NHL 07, The Wheelman, PES6 és Yakuza.

GC 2006: Még egy C&C3 videó lokálban

Ha másért nem is, akkor a Command & Conquer 3-ért érdemes volt kiutazni Lipcsébe, ugyanis szó szerint dőlnek belőle a friss infók és videók.