Command & Conquer 3: Tiberium Wars

Régi nagy kedvencünknek, a Command & Conquer -nek a legújabb része, mely 2047-ben játszódik és amelyben Kane visszatér a halálból!

Command & Conquer 3 Worldbuilder

A nagy reklámhadjárattal megtolt új Command & Conquer részhez mostmár a felhasználó is hozzáteheti a saját maga által kreált pályáit. Megjött a Worldbuilder!

Tölthető a Tiberium Wars X360-as demója

Ígéreteihez híven az Electronic Arts egy hónappal megjelenése előtt elérhetővé tette az X360-as Command & Conquer 3 kipróbálható verzióját.

Amerikában vezet a Command & Conquer 3

Hittétek volna, hogy valaha sikerül lenyomni a Sims 2-t és a World of Warcraft-ot? Az EA-nek sikerült. Az USA legkelendőbb játéka jelenleg a Command & Conquer 3.

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Májusban érkezik az X360-as Tiberium Wars

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Command & Conquer 3: Tiberium Wars Xbox 360-as változata május 11-én kerül boltokba.

A heti játékmegjelenések

Március utolsó hetének megjelenési listája következik! A héten érkezik a Command & Conquer 3, Sam & Max: Episode 5, az Oblivion kiegészítője és a PS3-as Double Agent.

Befejeződtek a Tiberium Wars munkálatai

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Command & Conquer 3: Tiberium Wars PC-s változatainak munkálatai befejeződtek, a játék pedig hamarosan megjelenhet!

GDC 2007: Friss screenshot gyűjtemény

Kisebb screenshot gyűjteményt tudunk most prezentálni. Van benne Age of Conan, C&C3, Forza 2, Halo 2, Mass Effect, Singstar meg egyéb más finomság.

C&C3 demó: játssz a NOD oldallal is!

A Command & Conquer 3: Tiberium Wars pár napja megjelent demójában csak a GDI oldal próbálható ki, ám egy kis trükközés után már a NOD is elérhető!

Command & Conquer 3: Tiberium Wars Demóteszt

A Command & Conquer 3 a 2007-es év egyik legjobban várt stratégiája. Néhány napja végre megjelent a demó, így lehetőségünk nyílt rá, hogy egy hónappal a megjelenés előtt már játszhassunk a programmal. Nosza, ugorjunk is neki!