Command & Conquer 3: Tiberium Wars

Régi nagy kedvencünknek, a Command & Conquer -nek a legújabb része, mely 2047-ben játszódik és amelyben Kane visszatér a halálból!

Ingyen letölthető a Command & Conquer első része

Az Electronic Arts sem szeretne lemaradni az ajándékozási mizériáról, így az 1995-ben megjelent RTS-ek királyát osztja meg a nagyközönséggel, teljesen ingyen.

Kiegészül a Command & Conquer harmadik része

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Command & Conquer 3 mindkét változata kiegészítővel fog gyarapodni, mely a Kane's Wrath alcímet viseli.

Amerikai eladási adatok PC fronton

Érdekességképpen berakom már az amerikai eladási statisztikákat, lehet rajta rágódni egy picit...

Pókember vezeti a brit toplistákat

Az égvilágon minden létező platformra megjelent Spider-Man 3 továbbra is vezeti a brit toplistákat, bár a Command & Conquer 3: Tiberium Wars erősen sanyargatja.

Command & Conquer 3: Tiberium Wars Xbox 360-as játékteszt

Végre letelt az alig 1 hónap, ami a PC-s és XBox360-as megjelenés között ki volt tűzve. Tűkön ülve rohantam az Überkonzolba, hogy egy nappal a hivatalos megjelenés előtt átvegyem az anyagot, és hogy minél hamarabb hazaérjek vele. Még sosem tartott ilyen sokáig az alig 50 perces útidő. Gondolom senki sem csodálkozik azon, hogy a GameKapocs ezúttal az Xbox 360-as verziót is nagyító alá vette!

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.

PS3-ra és Wii-re is lesz Tiberium Wars?

A PC-játékosok már régóta, az X360-tulajok pedig péntektől élvezhetik a Command & Conquer 3-at - elképzelhető, hogy a PS3- és Wii-változatokról sem kell lemondanunk!

A jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző lista. Május 7-e és 13-a között olyan finomságok jönnek, mint Cellfactor, Sam & Max,Downhill Jam és Shrek 3.

Command & Conquer 3: Tiberium Wars PC-s játékteszt

Bizonyára mindenki emlékszik még a régi nagy fejlesztők neveire. Volt itt rengeteg átlagos, sok jó, de csak pár kiemelkedő név maradt meg, amik beleégtek az emberek memóriájába, olyan szavak mellett, mint a hatalmas innovációk, nagyszerű játékélmény és hosszú, több napig géphez láncolt virrasztások egy-egy játék mellett. Ha ezek mellé bedobom még a Westwood nevet, akkor minden RTS rajongó csorgó nyállal alél el, ahogy Homer Simpson szokott. Nézzük meg, hogy is alakult a patinás nevű cég sorsa!

Regény készül a Tiberium Wars alapján

A minap az Electronic Arts és a Del Rey közösen bejelentette, hogy utóbbi kiadó egy Command & Conquer 3: Tiberium Wars alapján készült könyvet fog kiadni.