Command & Conquer 3: Tiberium Wars

Régi nagy kedvencünknek, a Command & Conquer -nek a legújabb része, mely 2047-ben játszódik és amelyben Kane visszatér a halálból!

Command & Conquer 3: Tiberium Wars Demó

2007.02.26. - 22:56 - EVA jelentés: "Üdvözlöm Parancsnok! Az új hadjárata előtt megszeretnénk bizonyosodni arról, hogy készen áll a feldatra..."

Command & Conquer 3 demó a jövő héten

Bár a korábbi hírek szerint a Command & Conquer 3 demójának már kedden meg kellett volna érkeznie, azonban az EA csak a jövő hétre ígéri a kipróbálható változatot.

Command & Conquer 3 demóra várunk

Közeleg a Command & Conquer 3: Tiberium Wars megjelenése, s ily módon a demó sem várat sokat magára, ahogy azt korábban a készítők megígérték!

Közel négyszáz új kép a galériában

A hetet egy közel négyszáz friss képet tartalmazó galériafrissítéssel zárjuk: rovatunk ezen része is tartogat nagy címeket, tehát nem érdemes kihagyni!

220 fincsi új screenshot a galériában

Van itt minden földi jóság! Advanced Warfighter 2, C&C3, Crysis, Infernal, Jericho, Mass Effect, Oblivion, Prince of Persia, Sims, STALKER és még sorolhatnánk!

Szerda esti galériafrissítés

Rengeteg friss kép került fel galériánkba a legújabb játékukról. A mai adag résztvevői többek közt: Call of Duty 3, Burning Crusade, God of War II, Warmonger...

Tiberium Wars - felsorakoznak az Alienek

Hét új Command & Conquer 3: Tiberium Wars képpel és egy videóval gazdagodtunk ma este, melyek segítségével betekintést nyerhetünk a harmadik oldal technikájába.

Több mint 350 friss kép került galériánkba

Több mint 350 új képet sikerült feltöltenünk galériánkba a mai napon: Bioshock, Cellfactor, Command & Conquer és még sok más finomság várja az érdeklődőket.

Több mint 400 új kép landolt galériánkban

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés itt, a Gamekapcson. Jelenlegi felhozatalunk is igen kemény, érdemes néhány pillantást vetni rá. Kellemes nézegetést kívánunk!

Tiberium Wars: Az alienek támadása

A Games For Windows külföldi gamer magazin legújabb számát olvasgatva újabb kövér, még sehol nem látott információkat tudtunk meg a C&C 3-ról.