Command & Conquer 3: Tiberium Wars

Régi nagy kedvencünknek, a Command & Conquer -nek a legújabb része, mely 2047-ben játszódik és amelyben Kane visszatér a halálból!

Árvácska Command & Conquer 3 screenshot

Ezen a borús vasárnapi délutánon ez Electronic Arts meglepett minket egy magányos, ám annál szebb screenshottal az új Command & Conquerből!

Command & Conquer 3 trailer-duó

Két remekül megszerkesztett Command & Conquer 3: Tiberium Wars videóval lettünk gazdagabbak a mai nap folyamán. A letöltésük kötelező!

E3 2006: Electronic Arts helyzetjelentés

Épp az imént landolt a postalábámban egy hivatalos, magyar nyelvű EA levél, melyben az E3-as játékokról beszél a kiadó. Lessétek meg, nagyon jó!

E3 2006: Az első Command & Conquer 3 képek!

Nagyban megy még a Microsoft konferencia, közben az Electronic Arts pedig suttyomban fellőtte a netre az első Command & Conquer 3: Tiberium Wars képeket!

E3 2006: Újabb line-upok érkeztek!

Végre megérkezett az Electronic Arts és a Sony E3-as felhozatalának listája, bónuszként pedig a SEGA line-upját közvetítjük Nektek.

Merülj el a Command & Conquer univerzumban!

Vasárnap esti bónuszként feltöltöttük a Gamekapocs adatbázisát az összes eddig megjelent Command & Conquer epizóddal. Nosztalgiázz te is!

Command & Conquer 3 - újabb scannelt képek

Hat újabb képet szereztünk a Command & Conquer harmadik részéből, a Tiberium Wars-ból. A scannek ezúttal a német PC Games magazinból származnak.

Command & Conquer 3: Tiberium Wars Az első nyilvános információk!

2004. december 6-án, a The Lord of The Rings: The Battle for Middle-Earth megjelenésének napján Mark Skaggs egy olyan bejelentéssel állt elő, mely megrengette a stratégiai játékosok világát. Skaggs úr a Battle for Middle-Earth, a Red Alert 2 és a Generals játékok producere a hivatalos C&C hírlevélben arról írt, hogy csapatával elkezdték fejleszteni az új Command & Conquer-t.

Command & Conquer 3 - HÉT OLDAL ÚJSÁG SCAN!

Megérkezett a már többször is emlegetett PC Gamer magazin scannelt változata, benne rengeteg információval és gyönyörű képekkel! Kihagyhatatlan!

Command & Conquer 3 - bejelentés és KÉP!

Az Electronic Arts a tegnapi leleplezés után úgy döntött, hogy egy hivatalos levélben erősíti meg a Command & Conquer 3 készültét. Mellékletként egy kép is jött.