Splinter Cell

Mindenidők egyik legsikeresebb sorozatának első része a rettenthetetlen Halász Samuval. :)
1669626180

Hangjáték lesz a Splinter Cellből

Tudjuk, hogy a Ubisoft előszeretettel kísérletezik az új platformokkal és az alternatív médiumokkal, ezt viszont mi sem láttuk jönni: rádiós hangjáték lesz a Splinter Cellből, amely pénteken kezdetét is veszi!
1668758400

Concept artokon a Splinter Cell remake-je

Tegnap ünnepelte a Splinter Cell-sorozat a huszadik születésnapját - naná, hogy a Ubisoft a remake-hez is betárazott némi látnivalót!
1665994440

Elhagyta a Ubisoftot a Splinter Cell-remake direktora

A Splinter Cell remake-je fölött bábáskodó David Grivel több mint egy évtized után szakított a francia kiadóval.
1663862257

Splinter Cell Remake - átírják az eredeti játék sztoriját a mai korhoz igazítva

Rég hallottunk már a Splinter Cell Remake-ről, most viszont a Ubisoft egy tehetséges forgatókönyvírót keres, aki átírja és modernizálja az eredeti játék sztoriját.
1658469600

A VR-os Splinter Cellt és a Ghost Recon: Frontline-t is törölte a Ubisoft

A Ubisoft a legutóbbi pénzügyi jelentése során árulta el, hogy több játékának is leállította a fejlesztését - a VR-os Splinter Cell és a Ghost Recon: Frontline is érintett.
1647943200

Új Immortals és Prince of Persia készülhet

A mindig megbízható Tom Henderson értesülései szerint a Ubisoft körülbelül húsz fejlesztéssel készül a közeljövőre. Ezek egy részének egy nagyszabású műsort is tervez tartani még az E3 előtt.
1639594740

Remake-et kap a Splinter Cell

Úgy tűnik, megtörténik a várva-várt visszatérés: a Ubisoft bejelentette, hogy remake-et kap az eredeti Splinter Cell! Noha a fejlesztés még alig kezdődött el, a fejlesztők már most leszögezték, hogy az újrázást is meghagyják lineáris játéknak.
1638984627

Az Assassin's Creed lesz az új Splinter Cell alapja?

Az iparági bennfentes Tom Henderson szerint az új Splinter Cell-játék fejlesztése már a korai fázisban tart, Sam Fisher új bevetése pedig olyan lesz, mint az Assassin's Creed, csak még több lopakodással.
1635091200

A Hitman-sorozatból is meríthet az új Splinter Cell

Az új Splinter Cellről még nem sokat tudunk, ami nem meglepő, hiszen a pletykák szerint alig kezdődtek el a munkálatai, azonban sajtóértesülések szerint a Ubisoft már megfuttatta egy teszten a prototípusát.
1634669700

Pletyka: végre készül az új Splinter Cell-epizód

Napjaink legfelkapottabb szivárogtatója, Tom Henderson most arról számolt be, hogy a Ubisoft végre nekiugrott a következő Splinter Cell-játék fejlesztésének - igaz, egy jó darabig biztosan nem látunk belőle semmit.