Splinter Cell Remake - átírják az eredeti játék sztoriját a mai korhoz igazítva

Link másolása
Rég hallottunk már a Splinter Cell Remake-ről, most viszont a Ubisoft egy tehetséges forgatókönyvírót keres, aki átírja és modernizálja az eredeti játék sztoriját.

Sok idő telt már el azóta, hogy a Ubisoft bejelentette az első Splinter Cell-játék remake-jét. Sajnos a legutóbbi Ubisoft Forward adásán sem hallottunk a projektről, most viszont a Ubisoft Toronto egy új álláshirdetést tett közzé, mely leírása alapján egy tehetséges forgatókönyvírót keres azzal a céllal, hogy átírja az eredeti Splinter Cell történetét, és modernizálja azt a mai közönség igényeire szabva.

Továbbá hozzátették: "Meg akarjuk őrizni az eredeti játék szellemiségét és a feldolgozott témáit, miközben felfedezzük a játék karaktereit és világát ahhoz, hogy hitelesebbé és hihetőbbé tegyük azokat a mai közönség számára."

A Ubisoft szerint új generációs látványra és játékmenetre számíthatunk majd, és persze a sorozat esszenciájának számító dinamikus fény-árnyék effekteknek is kulcsszerepe lesz. Habár a játékot az alapoktól építik fel újra, és igyekeznek korszerűsíteni a dizájnon, leszögezték, hogy igyekeznek hűek maradni a klasszikus Splinter Cell-élményhez: ez azt is jelenti, hogy meghagyják lineárisnak a játékot, és nem tesznek mellé nyílt világot.

7.
7.
markoci555
miért nem csinálnak újat? pár éve játszottam újra, nem volt vele semmi baj, még a grafika se rossz
6.
6.
Durk12343
Ha jót akarnak Blacklist lesz belőle és nem Ghost Recon Breakpoint. Egyébként ha csak vérfrissítés lenne akkor nem csak én fizetnék be.
5.
5.
Slik
az ubisoftos nyilt vilagbol nem is kerek koszonom
viszont jo lenne ha sikert erne el es elkezdenenek massal is foglalkozni mint a 20. ac meg far cry
2.
2.
Stig
1.
1.
crytek
Elég lett volna ha csak a grafikát fejlesztik a sztorival nem volt semmi baj
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...