Super Mario Galaxy

A legújabb Mario játék, ezúttal már kizárólag Nintendo Wii-re! Kemény anyag! :)
Típus: Akció, Arcade

Ünnepi eladási toplista Angliából

Tavaly az aktuális FIFA és Need for Speed játékok volt a legkeresettebbek, az idei ünnepek során inkább az akcióra fájt a foguk a briteknek - ünnepi toplista érkezett Angliából.

Miyamoto a Ratchet & Clankből lopott ötleteket?

Az Insomniac megvádolta Shigeru Miyamotót, miszerint az úriember a Super Mario Galaxy tervezésekor két dolgot is átemelt sorozatukból, a Ratchet & Clankból.

Játékok, amiktől óvni kell gyermekeinket

Az amerikai National Institute on Media and the Family idén is elkészítette azt a tiltólistát, melytől ajánlásuk szerint óvni kell fiatalabb korban lévő gyermekeinket.

Super Mario Galaxy - a siker elképesztő

Sokat vártunk a Super Mario Galaxy-től, a Nintendo új játéka pedig hozta is az elvárt szintet: mind a játékosok, mind pedig a kritikusok imádják az új Mariót.

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző listánk - röviden a felhozatalból: Crysis, Assassins Creed, Kane & Lynch, Blacksite, Medal of Honor...

118 új kép a Super Mario: Galaxy galériájában

Száztizennyolc vadi új screenshot érkezett a kizárólag Nintendo Wii-re készülő a Super Mario: Galaxyból - ezek mindegyike megtalálható természetesen a galériánkban.

Szerda esti galériafrissítés 500 új screenshottal

Ötszáz új képpel jelentkezünk mai összeállításunkban - megérkeztek a Dirty Dancing és a Links Crossbow Training első képei, de sok más finomság is vár az érdeklődőkre.

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!

E3 2007: Galériafrissítés - az újabb felvonás

Megérkezett az E3-as galériafrissítések következő felvonása kizárólag AAA-s címekkel! Ace Combat 6, Army of Two, Crysis, Stalker 2, UT3... - nyamm!