Haze - az első gameplay videó

  • Írta: Daks
  • 2007. június 15.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett az első igazi gameplay videó az UbiSoft egyik készülőfélben lévő akciójátékából, a Haze-ből. A mozgóképhez fejlesztői kommentár is dukál!
Megérkezett az első igazi gameplay videó az UbiSoft egyik készülőfélben lévő akciójátékából, a Haze-ből. A mozgóképhez fejlesztői kommentár is dukál!


A játékban a Mantel nagyvállalat magánhadseregének egy tagját alakítjuk majd, feladatunk pedig mindenféle olyan helyzetek és konfliktusok megoldása lesz, mellyel már az Amerikai Hadsereg sem bír el. A Méhek névre keresztelt katonai kommandó a jövőben átveszi az ENSZ és a NATO szerepét is, ám hogy ez kinek és miért jó, valamint hogy valójában mi is az a Mantel, arról egy jövőheti premier előzetesben fogunk beszámolni nektek itt, a Gamekapcson!
18.
18.
Asher
Szerintem meg a Pc-vel szívhat az ember. Csak januárban költöttem a gépemre vagy 40000 Ft-ot. (7600 gs+512 ram).Sokra mentem vele. Ha az új dolgokkal akarok játszani cserélhetem le 1-2 éven belül az egészet. És még a konzolokkal lehet szopni, a PS2-őm még mindig király. A konzolon rá vannak kényszeritve a fejlesztők, hogy a legjobb progit írják rá PC-n mindegy mert ha most nem jó majd lessz hozzá patch vagy majd kijön egy jobb proci vagy videókártya, majd azzal menni fog. Tehát Navallal értek egyet. Ja meg ha PS3-mat vesszel szerintem is PS one meg PS2-es játékokkal akarsz majd játszani.:)
17.
17.
tokyofej
naval te is nagyon okos vagy... a konzolokkkal csak szívhat az ember, nézz meg pár videot a youtube-on, miért is nem jó a konzol... (xbox 360 alufóliából van és forró, ps3 lerontja a ps2-es és ps1-es játékok minőségét, hiába kompatibilis visszafelé / a sóherság meg érthető magyar viszonyok között, pl külföldön egy pizzafutár kényelmesen meg tud venni egy csúcs pc-t és még élni is marad miből) a pc-s játékokat is le lehetne butítani annyira, hogy elfusson gyenge hw-en, csak a hardvergyártókkal kötött megállapodás miatt ezt nem teszik
16.
16.
Shagy
nekem annyi lenne a hozzászólásom hogy amikor arról szóltak a hírek hogy a Crysist azért nem adják ki konzolokra mert azok nem tudják a directx10 et !!Kérem szépen itt a cáfolat van olyan mint a Crysis de 2008 még messze van ha egyáltalán lessz xbox port :S
15.
15.
naval
nagyon okos vagy TGM!!

még itt is a crysist hajtod????

meg sem jelent még, mi turót hype-olod????

úgysem fog elfutni a gépeden,haha
14.
14.
naval
nem igaz,hogy még vannak olyan emberek akik nem tudják, hogy a videójátékok fő platformja a KONZOL!!!!

itt sírnak rínak, hogy jaj miért nem adják ki pc-re...

aki játszani akar ne legyen sóher, vegyen egy kiba@@[ott konzolt!!!
13.
13.
Pukhi-zik
12: "sajnos ott nem figyeltek?" nem mi? pfff
12.
12.
Daveout
Tetszik! Viszont most nyitotta fel a szemem, mégpedig a HALOval kapcsolatban..mennyivel jobb lenne ha ott is lenne egy ilyen maszk szerű hatás. Sajnos ott nem figyeltek. lehet hogy hülyeség de rövidtávon már egy ilyen apróság is meg tud fogni 1 játékban!
11.
11.
skiz0
Hát a helyzet az az, hogy valóban csak PS3-ra jelenik meg, IDÉN, 2007-ben. Viszont 2008-ban érkezik PC-re és X360-ra egyaránt a Haze port. ;)
10.
10.
Sido
Daks!Most akkor lesz PC-re vagy nem?? :-S
9.
9.
szpiiit
neeeeeeeeeeeeeeee!! nem kínozhatnak minket , hogy nem adják ki PC-re neeee ezt nem tehetik meg!!!!
8.
8.
Glek
Ha megjelenik Xbox 360-ra is, akkor mért csak PS3 van kiírva a videó végén?

Egyébként én sem látok benne túl sok érdekességet. Mondjuk ilyenkor engem vagy a grafika, vagy vmi hangulatos sztori meg fíling fog meg... a crysis mind2-vel rendelkezik ;)
7.
7.
Pukhi-zik
semmi extra továbbra is. sztem...
6.
6.
sTERNKERN
De unalmas már ez a menjünk-öljünk-le-mindenkit... aztán látszódjon minnél több füst meg vér lehetőleg megfelelelő fizikával megspékelve.
5.
5.
tjames
Hát én azt mondom a játékmenet lesz inkább döntő, mert grafikában nem lesz akkora eltérés. Viszont valahogy jobban kidolgozva érzem a hátterét ennek (sztorira gondolok)
4.
4.
TGM
A Crysis lesz a nagymenő
3.
3.
Mast3rmind
jól nézz ki ez a Haze de közel sincs a Crysis szintjén :)
2.
2.
kharami
crysis vs haze! kiváncsi leszek!
1.
1.
kharami
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...