Half-Life 2: Episode Three

Az Episode Two folytatása, s egyben a Half-Life 2 trilógia befejező darabja.
1325172795

Nem, még nem lesz Half-Life-folytatás

A Valve a sűrűn szállingózó - egyébként eleve hiteltelennek tűnő - pletykák után újra cáfolta, hogy hamarosan bemutatnák a Half-Life folytatását. Persze azt nem mondta, hogy nem készül az új rész, de a legutóbbi szóbeszédeket egy huszárvonással semmissé tette.
1323532835

Pletyka: már készül az új Half-Life szinkronja

Egyre több pletykát hallani a Half-Life folytatása felől, kíváncsiak vagyunk, melyik és mikor válik végre valósággá: a múltkori Half-Life 3-as póló után egy amerikai szinkronszínész mondta azt, hogy a Half-Life harmadik epizódján dolgozik - persze kérdés, hogy a Half-Life 3 vagy a Half-Life 2: Episode 3 van-e soron.
1322748034

Half-Life: Origins rajongói film érkezett

Alapesetben minden fanok által készített alkotás egyből a Facebook-oldalunkon köt ki, de most tényleg egy kiemelkedő élőszerepős alkotással van dolgunk - egyenesen a Beyond Black Mesa készítőitől. Az eredeti Half-Life nyitó képsorait gondolták újra a srácok, nem is akárhogyan!
1319547644

Valve: az árak nem befolyásolják a kalózkodást

Gabe Newell szerint a növekvő játékárak nem sarkallják arra a leendő ügyfeleiket, hogy kalózkodásba kezdjenek. A Valve fejese elmondta, hogy a kalózkodás inkább szolgáltatási kérdés, nem az áraktól függ. Ha elvárható minőséget és megbízható közeget kap a játékos, nem próbálkozik másolt példányokkal.
1319018424

Valve: Source Engine 2 helyett inkább frissítünk

Chet Faliszek, a Valve fejese szerint még nincs szükség a Source Engine 2-re, inkább a már meglévő, hétéves motorjukat aktualizálják a mai kritériumoknak megfelelően. A cég álláspontja szerint "valamikor" tuti lesz új játékmotor, de most sokkal könnyebb foltozgatni, mint az alapoktól kezdve építkezni.
1317121238

A HL2 buggyja is benne lesz a Renegade Opsban

Érdekes extrával kényezteti a Renegade Ops leendő steames vásárlóit a Valve. Az Avalanche Studios által készített felülnézetes arcade mókában extraként megtalálható lesz a Half-Life 2-ben látható buggy. Csak a Steamen vásárolt példányokhoz jár exkluzív járműként.
1311440400

Újabb Half-Life rajongói film érkezett

Újabban hatalmas divat lett Half-Life rajongói kisfilmeket készíteni; a srácok talán ezzel próbálják meg ösztönözni a Valve-t, hogy végre rukkoljon elő a folytatással, vagy gyakorlatilag bármivel, ami Half-Life témájú. Az új kisfilm, a Singularity Collapse viszont egészen jól sikerült.
1308407400

Rajongói komédia a Half-Life és a Portal alapján

Eddig sem egy, de nem is kettő (hanem konkrétan három) rajongói kisfilm készült Half-Life-fal kapcsolatos témában, így valószínűleg az újabb elvetemültek úgy gondolták, miért ne férne el egy negyedik is a YouTube-on? Erre válaszul született a Half-Life: Portal to Black Mesa.
1308207095

Jön a Half-Life 3, az Episode 3-at törölték?

Kicsit olyan érzésünk van a következő - egyelőre még csak pletykaszinten létező - hír kapcsán, amikor egy orbitális szikladarabot dobunk a nyugvó felszínű vízbe - tajtékot kelt és szökőárt gerjeszt. Igen, jól olvastátok, végre valami szóbeszéd serkent a Half-Life sorozat felől!
1304938823

A Valve kitart a single player mellett

Gabe Newell megcáfolta azokat a korábban felvetett híreszteléseket, miszerint a Portal 2 volt a cég utolsó, kimondottan az egyjátékos élményekre koncentráló játéka. Sok rajongó szívéről most nagy kő esett re, hiszen a washingtoni stúdiótól továbbra is várható masszív narratívával megáldott fejlesztés.