Half-Life 2: Episode Three

Az Episode Two folytatása, s egyben a Half-Life 2 trilógia befejező darabja.
1400860805

A CS alkotója szerint készül a Half-Life 3

A Counter-Strike alkotója, Minh Le szerint már javában készül a Half-Life 3 és a Left 4 Dead 3, bár az úriember nem sokat látott a játékból eddig néhány koncepciós rajzon kívül. Hogy mikor jönnek, azt még nem tudni.
1399390230

Ütős Half-Life rajongói film készül

A Half-Life: The Fall Down of Evolution egy rajongói kisfilm török alkotók jóvoltából, a Combine hét órán át tartó invázióját mutatja be a Földön egy katona szemszögéből. Dráma és akció vár ránk, csekkold le az előzeteseket!
1390892439

Az első lehetséges kép a Left 4 Dead 3-ról?

És a Source 2 engine-ről? A NeoGAF egyik fórumozójának köszönhetjük a következő képet, amely állítólag a Left 4 Dead 3-ból származik. Az előző rész egyik pályájának Source 2 engine-es átiratáról van szó.
1388854812

Ezért késik a Half-Life 3

Megannyi pletyka után Gabe Newell, a Valve atyaúristene végre szót ejtett a Half-Life 3-ról a Washington Postnak adott interjújában. A folytatás azért késik, mert időközben a játékosok ráharaptak az online játékokra.
1360247400

Közös játékon dolgozik J.J. Abrams és a Valve

Nem hittük volna, hogy a játéksajtó is J.J. Abrams nevétől fog zengeni, pedig de: az új Star Wars rendezője a Valve-val dolgozik közös játékon, és az is lehet, hogy mozit csinál a Portalból vagy a Half-Life-ból.
1358104001

Képeken a Half-Life 2: Episode Four

Nem elírás, állítólag a Valve valóban akart Half-Life 2: Episode Fourt, azonban az Arkane által fejlesztett, Return to Ravenholm alcímmel is ismert játékot végül nem fejezték be. Azért jött belőle bár kép.
1353938400

Ki rendezze a Half-Life-filmet?

No, nem mintha bármi konkrét fejlemény lenne a Half-Life megfilmesítésével kapcsolatban, a sorozat írója azért elgondolkodott azon, kinek kellene megcsinálnia az adaptációt, ha a Valve végre áldását adja rá.
1347282578

Egymilliárdot fizetett volna az EA a Valve-ért

A New York Times értesülései szerint az Electronic Arts évek óta kerülgette a Valve-ot, mígnem odajutottak a tárgyalások, hogy az óriáskiadó már ajánlatot is tett a Half-Life fejlesztőinek: egymilliárd dollárért akarta megvenni a céget. Gabe Newellék valószínűleg nem adták be a derekukat.
1346652050

Megjelenési dátumot kapott a Black Mesa Source

Nyolc év után végre révbe ért az egyik legambiciózusabb Half-Life 2-mod. A Black Mesa Source-ban újraélhetjük a Half-Life első részének klasszikus pályáit a Valve jelenlegi motorjával, s már csak két hetet kell várnunk rá - bár a Xen szekció hiányzik a felhozatalból.
1344348667

Újra mozgásban a Black Mesa Source

A Half-Life 2 leginkább várt modja lassan fél évtizede csúszik, a készítők csendben hallgatnak, s ezúttal sem ők törték meg a csendet, hanem a Valvetime rajongói oldal. A Half-Life első részének teljes átiratáról van szó Source engine-re, s most kiszivárgott róla pár felvétel. Érjük be ennyivel!