GC 2006: X360-exkluzív FIFA- és PES-részek

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy tűnik, nem kíván eldőlni az állandó "FIFA vs. Pro Evolution Soccer" háború: mindkét sorozatnak bejelentették ugyanis a következő generációs epizódját.

Úgy tűnik, nem kíván eldőlni az állandó "FIFA vs. Pro Evolution Soccer" háború: mindkét sorozatnak bejelentették ugyanis a következő generációs epizódját.

FIFA '07
Kezdjük az EA üdvöskéjével, mely végre - reményeink szerint - korrekt, újításokkal teli epizód lesz majd. A srácok két éve dolgoznak már a játék alatt dolgozó motoron, mely nemcsak - a képeken szemmel látható - gyönyörű grafikát jelent, hanem teljesen újraírt fizikát, animációt és mesterséges intelligenciát is. A játékosokat végre - a játékmenetre kiható - attribútumokkal ruházták fel: például Lampard erős lábú focista, így messziről is erőteljes rúgásokat követ majd el. Az EA-s lányok szerint az online és a menedzser játékmódokat is átdolgozták. Érdekesség, hogy a next-gen FIFA 12 hónapig X360-exkluzív lesz, utána készül el csak a PS3-as verzió. Kilenc vadi új kép a játékból:

Pro Evolution Soccer 6
Aki esetleg már a FIFA '07 nyálcsorgató képein bepisilt, most elalél majd, mint InGen a Prison Break alatt. Természetesen a PES6 is X360-exkluzív lesz egy évig, ám ne aggódjunk: ezen exkluzivitás csak a next-gen gépek körében érvényes - ergo nyugodtan számolhatunk PC-s és current genes verziókkal. A grafika elképesztő, meglátszik ez a képeken és a videókon is - csekkoljátok őket!

4.
4.
fojesz
Valahogy így kell elképzelni a felállást, igen. :)
3.
3.
fojesz
Viszont azon sokkal több a Photoshop... :)
2.
2.
TOM X
1.
1.
DACANAL
Háát a FIFA jobb de azét a demoját lehet bbeproszáljuk! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...