Team Fortress 2

A korábban már leállított, majd pedig újrakezdett Team Fortress 2 a lélegzetelállító rajzfilmes grafikájával és érdekes játékmenetével biztosan minden Steames kedvenc játéka lesz - persze a HL2 után! :)
Típus: FPS

Márciusi toplisták az Egyesült Államokból

Ugyan nem régen leközöltünk egy amerikai toplistát, az összesített, márciusi adatokra idáig várni kellett mind számítógépes, mind pedig konzolos fronton.

Február legnépszerűbb PC-s játékainak listája

Az NPD Group kiadta február legkelendőbb PC-s játékait felvonultató toplistát: a húsz cím között persze domináns a Sims és a World of Warcraft.

Áprilisban szétszedik a The Orange Box-ot

Április 9-től egyenként is megvásárolhatóak lesznek a Half-Life 2: The Orange Box játékainak dobozos változatai - adta ma hírül a Valve.

PC-s eladási toplista az Egyesült Államokból

Megérkezett a február 16-ával lezárult hét eladási toplistája Amerikából: a nyugati kontinensen továbbra is a Call of Duty negyedik része a legkeresettebb produktum.

A Valve szerint erősödik a PC-s játékipar

"A PC haldoklik, a PC nem játékra való, a PC-t nem éri meg fejleszteni" - az ilyen és ezekhez hasonló siránkozásokra cáfolt rá a Steamet fejlesztő Valve.

SHOP: Office 2007 akciós áron, ajándék játékkal

A Gamekapocs webáruházban akciós áron vásárolható meg a Microsoft Office 2007 Otthoni csomag, melyhez most egy ajándék játékprogram is jár!

A jövő heti játékmegjelenések

A megszokott módon összeállítottuk a jövő héten megjelenő játékok listáját: bár a felhozatal továbbra sem túl fényes, egy-két gyöngyszem azért akad!

Team Fortress 2

Az igencsak rövidre sikeredett Half Life 2 ( ezentúl csak HL2) Episode 1 után minden rajongó tűkön ült, hogy mikor jön már a folytatás. Az első fél év késés után már mindenki lemondott a dologról és elkönyvelte, hogy a Valve ismét hozza a jól megszokott formáját. Aztán nem sokkal ezután kiderült, hogy igazak a hírek miszerint az Episode 2 sokat fog csúszni, viszont kárpótlásul a játéktörténelem igencsak példátlan kiadványát fogja minden kedves vásárló a kezébe kapni. Nem mást, mint az Orange Boxot, ami tartalmazni fogja a HL2-őt az Episode1-et az Episode2-őt és ha mindez nem lenne elég, akkor még két teljesen egyedi játékot is; a Portalt és a Team Fortress 2-őt, persze mindezt egy gamma áráért. Nemrég megjelent az Orange Boksz, amit mi szétszedtünk 3 cikkre, hiszen nagyon megérdemli ezt a rivaldafényt. Személyes véleményem szerint az értékelése ennek a produktumnak 10 pont, lássuk, hogy hogyan teljesít a Team Fortress 2.

Jól teljesít az Orange Box

Megérkeztek az első, egyértelműen pozitív értékelések a Half-Life 2: Episode One, Episode Two, Team Fortress 2 és Portal játékokat tartalmazó Orange Box-ról.

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!