Team Fortress 2

A korábban már leállított, majd pedig újrakezdett Team Fortress 2 a lélegzetelállító rajzfilmes grafikájával és érdekes játékmenetével biztosan minden Steames kedvenc játéka lesz - persze a HL2 után! :)
Típus: FPS

Mindenki a Valve-nál akar dolgozni

Játékfejlesztő vagy? Hol dolgoznál a legszívesebben? Egy szakmabeliek körében végzett nemzetközi felmérés szerint a legtöbben a Valve kirklandi irodájába járnának be reggelente.

Blogajánló: Ismeretterjesztő különkiadás

Most is öröm volt olvasni a véleményeiteket és informatív bejegyzéseiteket. Természetesen ezúttal is reflektorfénybe került négy munka. Nézd meg, a tiéd közéjük került-e!

Melyik free-to-play játékra költünk a legtöbbet?

Kis statisztika következik: a Superdata elemzése szerint átlagosan a World of Tanks-re költünk a legtöbbet a PC-s free-to-play játékok közül, utána a Team Fortress 2 és a Guild Wars 2 következik.

Team Fortress-karakterek a Sonic & All-Starsban

A Sonic & All-Stars Racing Transformed eddig sem szűkölködött változatos karakterekben, a hónap végén megjelenő PC-s változat viszont még tovább megy a versenyzők számát tekintve.

GDC 2013: VR-headsetekre portolják a Team Fortress 2-t

A Team Fortress 2 a közeljövőben virtuális valóságot kínáló headsettel is játszható lesz, a VR-szemüvegekkel kapcsolatban pedig egy kiadós előadást is tart majd a Valve az idei GDC keretein belül.

Már a Steamen is árulhatjuk a játékbeli cuccainkat

Elindult a Steam Community Market bétatesztje, aminek keretei között valós pénzért árulhatjuk a játékbeli holmijainkat, és ugyanígy vásárolhatunk is ilyeneket. Egyelőre a Team Fortress 2 támogatott.

GC 2012: Co-op móddal bővül a Team Fortress 2

Noha eredetileg a rajongók arról találgattak, hogy esetleg egy harmadik frakcióval bővülhet a Team Fortress 2, valójában a Valve kooperatív módot fog építeni a játékba, ráadásul a frissítés már holnap letölthetővé válik. A kék és a piros csapat összefog, a cél, hogy visszaverjék a robotok invázióját!

A Valve bejelentette a Source Filmmaker-t

Szeretnél igazán durva animációs filmeket készíteni, hasonlóan a Team Fortress 2 ütős karaktervideóihoz? A Valve mindenki számára elérhetővé teszi azt a programot, amivel bárki hasonló kaliberű kedvcsinálókat készíthet. A Source Filmmaker-t még idén magunkévá tehetjük.

Team Fortress 2 - találkozás Pyro-val

Pyro egy igazán piromán állat, kinek kedvenc étele a sült husi. A Valve kiadta a fickó vicces bemutatkozó videóját, mely igazán kellemes perceket ígér a fogékonyak számára. Lángszórójával fél másodperc alatt képes felperzselni a riválisokat. Ne kerülj vele szembe a Team Fortress 2-ben!

Tizenöt éves lett a Team Fortress

A tegnapi nap folyamán töltötte be a tizenötödik születésnapját a Team Fortress-sorozat, a játék anno egy Quake-modifikáció volt, mára pedig az egyik legnépszerűbb multis FPS, amit ingyenesen is játszhatunk. Rövid történelmi összefoglaló következik az ünnep apropójából.