Team Fortress 2

A korábban már leállított, majd pedig újrakezdett Team Fortress 2 a lélegzetelállító rajzfilmes grafikájával és érdekes játékmenetével biztosan minden Steames kedvenc játéka lesz - persze a HL2 után! :)
Típus: FPS

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!

Team Fortress 2: bukta a PC-X360 játéknak

Egy álom vált valóra, majd ugyanezzel a lendülettel szépen el is bukott. Eléggé lehangoló bejelentést tett Doug Lombardi.

Ingyen játék a Radeon-tulajdonosoknak

A Valve és az AMD új akciója szerint ingyen juthat hozzá bizonyos játékokhoz bármely játékos - a feltétel annyi, hogy ATi Radeon videókártyával kell rendelkeznie.

Half-Life 2: Episode Two - nem lesz Black Box

Doug Lombardi napokban tett nyilatkozata alapján tudtuk meg, hogy nem jelenik meg a korábbi ígéreteknek megfelelően a Half-Life 2: Black Box idén októberben.

Októberben érkezik a Half Life 2: Episode Two

Habár februárban téli megjelenéssel riogattak minket a Valve és az Electronic Arts emberei, Doug Lombardi ma bejelentette a remélhetőleg tartható, végleges dátumot.

Vasárnap esti galériafrissítés

Megérkezett szokásos heti galériafrissítésünk olyan címek képeivel, mint az Armored Core 4, a Field Ops, a Forza Motorsport 2, a Half-Life 2: Episode Two vagy a Portal.

Ismét csúszik a Half-Life 2: Episode Two

Régebben már beszámoltunk nektek egy csúszásról, miszerint a game nyáron került volna a boltokba. Ám a játék megjelenését ismét elhalasztották...

Késik a Half-Life 2: Episode Two

Csúszik ismételten a Half-Life 2: Episode 2 - közölte ma Doug Lombardi, a Valve marketing igazgatója. A játék így csak 2007. nyarán kerül a boltok polcaira.

X06: Az EA kiállítja az X360-as Half-Life 2-t is

Megérkezett az Electronic Arts listája, melyen szerepelnek a rendezvényen kiállítandó címeik - az óriáskiadó nem okozott csalódást, kedveskednek nekünk egy-két finom darabbal.