Team Fortress 2

A korábban már leállított, majd pedig újrakezdett Team Fortress 2 a lélegzetelállító rajzfilmes grafikájával és érdekes játékmenetével biztosan minden Steames kedvenc játéka lesz - persze a HL2 után! :)
Típus: FPS

Megújultak az OGC oldalak

Megújult arculattal és kibővített tartalommal jelentkezik az OGC lapcsalád, amely az online játékosokat összefogó, közösségeket építő és informáló portálcsoport.

Team Fortress 2 - ingyenes hétvége a Steamen!

A Valve srácok jó cimborák: a hétvégén nem csak, hogy jön az új Spy illetve Sniper frissítés, de minden kedves Steam-felhasználó ingyen nyomulhat a játékkal.

Team Fortress 2 - bemutatkozik a kém

Noha a Team Fortress 2 már régen megjelent, a játék karaktereinek főszereplésével készülő kisfilmek szüntelenül érkeznek - legutóbb a kémekről láthattunk egy rövid mozit.

Ropogós screenshotok péntek délelőttre

Péntek délelőtti galériafrissítésünkben van Battlefield, Blur, Call of Duty, Dragon Age, Fight Night, NHL, Resident Evil, meg minden más finomság!

Friss képek érettségire készülő vasárnap estén

Két érettségi tétel bemagolása között állj meg egy kicsit pihenni, hiszen rengeteg új kép jelent meg a napokban, kár lenne csak egy játékról is lecsúszni!

Szédületes Valve-eladások az utóbbi tíz évből

Csak a bolti eladásokat számolva közel 33 millió példány talált gazdára valamennyi Valve vagy egy belsős stúdiója által fejlesztett játékból.

Steam - most már hivatalosan is magyar

Aligha akad olyan játékos, aki nem ismerné a Valve híres rendszerét, a Steamet, mely a legutóbbi frissítésének hála most már magyarul is elérhető.

GC 2008: X360-as frissítés a Team Fortress 2-höz

Doug Lombardi szerint még az év vége előtt megkaphatják az X360-as játékosok azokat a frissítéseket a Team Fortress 2-höz, amiket a PC-sek már hetek óta élveznek.

GC 2008: Az első videóözön

Rengeteg új videót leshetünk meg a Games Convention rendezvénynek köszönhetően, mint a Team Fortress 2, Merecenaries 2, FIFA 2009 stb.

Team Fortress 2 - a hétvégén ingyenes

Csütörtökön új frissítés érkezik a Team Fortress 2-höz, mely az elkövetkezendő hétvégén teljesen ingyenesen lesz játszható minden Steam-felhasználó számára.