Star Wars: The Force Unleashed

Következő generációs Star Wars játék, mely a harmadik és a negyedik film között játszódik majd.
1223129160

Budapest Game Show 08 - programok és meghívó

2008 október 25-én szombaton megrendezésre kerül a második Budapest Game Show. A helyszín a Millenáris Parkban található Teátrum.
1222707120

Világító fénykard a Force Unleashedhez

Bár a Thrustmaster a kilencvenes évek óta létezik, nem sok jót mondhatunk el termékeiről: legújabb kiegészítőjük érdekes, noha ennek sem jósolunk nagyobb sikert.
1222207200

Star Wars: The Force Unleashed

Túlságosan régóta hallottunk, olvastunk és láttunk már információ morzsákat erről a játékról ahhoz, hogy valóban megérje a várakozást. Pár héttel ezelőtt a készítők kiadtak egy demóverziót a stuffból, ami eléggé vegyes érzelmeket keltett a rajongókban. De most végre itt van a végleges verzió, amit hosszú, fáradságos, de végtelenül élvezetes órákon, napokon keresztül teszteltem le nektek a legnehezebb fokozaton, hogy teljesen képben legyek. Hogy mi a véleményem róla? Hamarosan kiderül, maradjatok velünk!
1221419100

A jövő heti játékmegjelenések

Újfent izgalmas hétnek nézünk elébe: jön a Star Wars: The Force Unleashed, a szinkronos Crysis Warhead, a Warhammer Online és a Pure is.
1221160440

Star Wars: The Force Unleashed demó sikerek

Hatalmas várakozás előzi meg a Star Wars: The Force Unleashed megjelenését - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az előzetes verzió óriási sikere.
1220979600

The Force Unleashed - mozgásban a Wii-verzió

Ahogy az összes platformra, úgy természetesen Nintendo Wii-re is megjelenik a Star Wars: The Force Unleashed - a játék producere most ezt a verziót mutatja be.
1220876220

Mégis elkészülhet a The Force Unleashed PC-re is?

Az Nvidia Nvision 08 nevezetű rendezvényén A The Force Unleashed fizikai motorjáért felelős Pixelux Entertainment elnöke elmondott néhány érdekes dolgot - frissítve!
1219701600

Star Wars: The Force Unleashed Demó teszt

Volt már részünk eszetlen hentelésben a Jedi Academyben, kipróbálhattuk a sötét oldal erejét a Knights of the Old Republic második részében, de igazán még sosem érezhettük át, hogy milyen is az amikor valaki az erő féktelen erejével bír. Ennek több oka is volt, de a legfőbb talán az, hogy nem álltak még a készítők rendelkezésére olyan gépek amikkel ezt igazán látványosan és könnyedén meg tudták volna oldani nekünk. De azóta sok víz lefolyt már a Dunán, és itt van nekünk egy PS3, egy XBox360.
1219688160

Hétfő esti galériafrissítés - sovány kiadásban

A GC-n szinte mindenki ellőtte a puskaporát, így nem sok kép jutott mára. Azért van Fable 2, Facebreaker, Halo Wars, Star Wars, meg egyéb más is!
1219687800

Itt a Soul Calibur és a Force Unleashed demója

A Games Convention nagy híráradatában el is felejtettünk szólni, hogy a hétvégén megjelent a Soul Calibur IV és a Star Wars: The Force Unleashed demója.