Warhammer 40.000: Dawn of War

Végre jó kezekbe került a Warhammer licensz, és remélhetőleg a Relic új játéka büntetni fog!

Újabb játékkal bővült a Humble THQ Bundle

Ha nem tudnánk, hogy a THQ min megy keresztül mostanság, azt hinnénk a karácsony miatt szállta meg a kiadót a kisangyal, mindenesetre nagyon örülünk, hogy a srácok adakozó kedvükben vannak.

További Warhammer 40.000 játékok a THQ-tól

A Warhammer-rajongók megnyugodhatnak: a következő években is meg fogják kapni az adagjukat, legalábbis ha a THQ-n és a Warhammer-jogokat birtokló Games Workshopon múlik, a két cég ugyanis éppen most hosszabbította meg a kettejük között eddig is kiválóan működő kapcsolatot.

GC 2010: Lesz Dawn of War III, de várni kell rá

A GamesComon jelentették be a Warhammer 40.000: Dawn of War II második önállóan is futtatható kiegészítőjét, a Retributiont - bár azt hinnénk mindenki erről beszélt, a kíváncsiskodó újságírók egy sor olyan kérdést is feltettek a készítőknek, amelyek inkább a távoli, mintsem a közeljövőt érintik.

220 millió dollárral csökkenti kiadásait a THQ

Eleinte rosszmájú találgatásoknak titulálták a THQ csődjéről szóló híreket, mára azonban bizonyos, hogy a kaliforniai csapatnak össze kell húzni a nadrágszíjat.

Elemzők szerint csődbe mehet a THQ is

Elemzők szerint a THQ-nak 50 százaléka esélye van a túlélésre, máskülönben ő lehet a Midway után a következő nagynevű a cég, amely csődbe megy.

Harmadszorra is kiegészül a Dawn of War

Sejtettük, hogy a Relic-es a srácok készülnek valamiféle Dawn of War-produktummal a jövő évre, ami a legfrissebb hírek szerint egy új kiegészítő lesz.

RPG-t és MMO-t fejleszt a Relic Entertainment?

John Johnson, a Relic Entertainment producere egy interjú keretében elmondta, hogy jelenleg új munkatársakat keresnek új projektjeikhez...

Warhammer 40.000: Dawn of War javítás érkezett

Végre megérkezett a közkedvelt RTS legfrissebb peccse - vártuk már, mint amennyire most várjuk a legújabb kiegészítést, mert a játékra bőven ráfér a javítani való.

Dawn of War és Company of Heroes X360-ra?

A Relic Entertainment fejese, Ron Moravek tett említést arról, hogy esetleg a Company of Heroes és a Warhammer 40k: Dawn of War X360-on is megjelenhetne.

Patch trió késő estére

A mai napon három remek játékhoz érkezett javítócsomag, melyek név szerint a Day of Defeat: Source, a FEAR és a Warhammer 40k: Dawn of War.