Just Cause 2

Profin kiképzett CIA ügynökünk, a krokodil-bőrcipők és a lőfegyverek megszállottja, a macsó Rico Rodriguez kalandjainak második része. Nincs menekvés!
1272890040

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Az elmúlt héten nem történt semmi meglepő az eladási toplistákon, de azért a Gears of War 2 előretörése érdekes - talán ez a harmadik rész bejelentésének hatása?
1272355860

Megint a World of Warcraft vezet a hazai toplistán

Visszavette a vezetést a hazai toplistán a World of Warcraft előfizetői kártya, őt pedig az utóbbi idő két legnépszerűbb FPS-e, a Bad Company 2 és a Modern Warfare 2 követi.
1271078340

Újabb képek érkeztek a galériába

Mai galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint az Alpha Protocol, a Crysis 2, az új Castlevania, a House M.D. és a Ninety Nine Nights 2.
1270893780

Hazai toplista - megint vezet a Bad Company 2

Visszavette a vezetést a Battlefield: Bad Company 2 a hazai eladási toplistán. A World of Warcraft így második lett, a Need for Speed: Shift pedig még mindig a harmadik.
1270560420

Megint a World of Warcraft vezet a hazai toplistán

Vége a Battlefield: Bad Company 2 uralmának, a hazai toplistát megint a World of Warcraft előfizetői kártyája vezeti. A bronzérmes a legutóbbi Need for Speed lett.
1270245600

Just Cause 2

Unatkozva szürcsölöm a mojitót a tengerparton, előttem lágyan ring a vízen a kissé elhasználódott motorcsónakom. Jól esik némi pihenés, hiszen az öböl túloldalán lévő égő siló fekete füstje még ide is elér. Kizárom az égő olaj bűzös szagát, az imént Santosi kisasszony gratulált telefonon a legutolsó sikeres szabotázsért. Vajon mennyi van még hátra? Panau rettentő nagy szigetvilág, még egy CIA ügynök is egykettőre beleun a folytonos kaszkadőrmutatványokba. Rico Rodrigueznek hívnak, ha nem az Egyesült Államoknak dolgoznék, vélhetőleg forradalmár lennék, mint Che Guevara.
1269545100

Az Avalanche Studios megvédi a PC-seket

Christofer Sundberg, a Just Cause sorozatot jegyző Avalanche Studios egyik alapítója elítéli azokat, akik a warez miatt nem fejlesztenek PC-re. Szerinte nem ez a megoldás.
1269268980

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten boltokba kerül végre a Just Cause folytatása, jön a Settlers hetedik része, két év után újra kapunk MotoGP-t, s a Ubi újra tesz egy próbát a Red Steellel.
1268944980

Kétmilliószor töltötték le a Just Cause 2 demóját

Úgy tűnik, a játékosoknak bejött a Just Cause 2 demója - a kipróbálható változatot alig két héttel a megjelenése után kétmilliószor töltötték le.
1268607600

Just Cause 2 Demóteszt

Egyedi szabású olasz kabát, arany borítású 45-ös, zselézett haj és krokodilbőr cipő. Ez bizony nem lehet más, mint Rico Rodriguez, a CIA titkos ügynöke, aki újra visszatért, hogy a demokrácia igaz kardjával lesújtson a népsanyargató diktatúrára. A főhős és a cél a régi, a helyszín viszont ezúttal nem más, mint a gyönyörű vidékeiről és romantikus tengerpartjairól híres, dél-kelet ázsiai Panau.