Just Cause 2

Profin kiképzett CIA ügynökünk, a krokodil-bőrcipők és a lőfegyverek megszállottja, a macsó Rico Rodriguez kalandjainak második része. Nincs menekvés!
1387263656

Többjátékos módot kapott a Just Cause 2

Nemhivatalos multiplayer móddal vértezték fel az Avalanche Studios nyitott világú akciójátékát. Olyan minőségi kiegészítővel van dolgunk, hogy egyenesen a Steamről ránthatjuk le. Nézzünk bele az új trailerbe!
1387188000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag laza lesz ez a hét is, a kiadók láthatóan arra készültek, hogy a karácsonyi hajrá előtt elkezdjük feldolgozni a korábbi hetek termését, és ha már ott tartunk, egy-két DLC-t is beszerzünk hozzájuk.
1386172800

Costa Ricában a Just Cause alkotói

Az Avalanche Studios munkatársai Costa Ricában jártak, megfigyelték az állatokat, a növényzetet és az időjárást, közben pedig folyton azt hajtogatták, hogy ezt majd mind felhasználják a következő játékaikhoz.
1368007258

Majdnem készült egy nyitott világú Star Wars-játék

Az Avalanche Studios egykori menedzsere, Oskar Burman a Twitteren elhintette, hogy csapatuk "majdnem" aláírt a LucasArtscal egy nyitott világú Star Wars-akciójáték kapcsán. A projektből sajnos nem lett semmi.
1323974944

Új forgatókönyvírót kapott a Just Cause-mozi

A Just Cause filmváltozata gőzerővel készül, igaz, még mindig az előkészületi munkálatok zajlanak: a mozi két producere mindenképpen életképes forgatókönyvet akar a filmstúdiók és a befektetők elé dobni, ezért már a második szkriptet íratják egy másik író, Bryan Edward Hill közreműködésével.
1308222023

Új stúdiókat nyitott az Avalanche és a Rockstar

Míg más ígéretes fejlesztőcsapatokat sorra zárnak be a kiadók, másokat elkerül a belsős stúdiók zűrzavaros élete. Ilyen a Rockstar és az Avalanche is, akik újabb kirendeltségeket nyitottak meg nemrégiben. Míg előbbi a mobil platformot helyezi előtérbe, az utóbbi a nagy költségvetésű címekre rendezkedett be.
1287416864

30 millió felhasználója van a Steamnek

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Steam. A Valve játékos szolgáltatása nem kevesebb, mint 30 millió felhasználót tudhat a háta mögött, s nem csak mint közösségi rendszer, de digitális üzletként is kiválóan működik. A Steam nyolc éve indult el, azóta töretlen népszerűségnek örvend.
1286212068

Alakul a Just Cause film stábja

Tavaly a Variety már beszámolt róla, hogy a Just Cause sem fogja megúszni a megfilmesítést, most pedig ugyancsak ez a lap közölte az első neveket, amelyek összefüggésbe hozhatók Rico Rodriguez jövőbeli, vászonra írt kalandjaival. Dátum természetesen még nincsen.
1277747280

Az esti nyolcaddöntő előtti galériafrissítés

Durván egy héttel az E3 után nem találtunk túl sok új képet, de egy kisebb csokorra valót azért össze tudtunk szedni, és szerencsére akadt horogra egy-két nagyobb cím is.
1276243620

Új projekten dolgoznak a Just Cause fejlesztői

Hét évet a Just Cause-zal töltöttek, és most úgy döntöttek, ideje váltani. Az Avalanche Studios megint akciójátékot fejleszt, de ezúttal nem saját címet.