Az Avalanche Studios megvédi a PC-seket

  • Írta: Daks
  • 2010. március 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Christofer Sundberg, a Just Cause sorozatot jegyző Avalanche Studios egyik alapítója elítéli azokat, akik a warez miatt nem fejlesztenek PC-re. Szerinte nem ez a megoldás.
Christofer Sundberg, a Just Cause sorozatot jegyző Avalanche Studios egyik alapítója elítéli azokat, akik a warez miatt nem fejlesztenek PC-re. Szerinte nem ez a megoldás.


A svéd úriember egyetért azzal, hogy a személyi számítógépeken mindennél többen kalózkodnak, de nem tartja jó megoldásnak, hogy mindezért egyszerűen elhanyagolják az öreg vasat. A kalózkodást nem lehet visszaszorítani, szerinte ezért az a megoldás, ha mindenki olyan minőségi, jó játékot ad ki, amit tényleg megéri megvenni. Sundberg véleménye szerint, ha egy játékot elsődlegesen konzolra fejlesztenek, akkor vagy csináljanak belőle rendes PC-s változatot, vagy tartsák meg konzolokon a játékot, de ne csodálkozzanak, ha a gyenge átíratok miatt mindenki csak letölti őket, de pénzt nem fizet. Mennyire igaza van!
72.
72.
Szudzsio
Nézzük csak... Ha én megvettem volna a Red Alert 3 at , C&C4-et , eredetibe, sztem véresre kapartam volna a falat... Mivel a példa ketvéért ez a 2 játék valami orbitálisan Sz***l sikerült...

Így vásároljak 15 ezer forintért játékot???



na ne vicceljünk...



Esélytelen...
71.
71.
Davidhux
Akkor ez van ezcsak egy gyors példa volt
70.
70.
Krissal
Te se sokat, vagy nem tudsz számolni :)

a 100 milliószor 15 ezer az bizony több, mint a 200 milliószor 6000 :)

Haver, de szép példa :) Azért értem :)
69.
69.
Davidhux
Ha azt nézzük. Juppí megjelent a régen várt játék amit mindenki nagyon várt 15 ezer forint. Ha pl 5000-6000 FT lenne lehet megvennék 200 millióan deha 15 akkorcsak 100 millióan. Nemgondolkodnak az a baj :S.
68.
68.
DanielRock
#67: najó, belegondolva, ez inkább a fiatalságra jellemző, akik nem rendelkeznek önálló keresettel. Dehát mégis kik játszanak legtöbbet játékokkal...?
67.
67.
DanielRock
Bárcsak igaza lenne, de nincs. Legyen akármennyire jó minőségű egy játék, aki játszani akar vele, az úgyis letölti. Az egyetlen ok amiért ma megéri megvenni egy játékot, az a Multiplayer funkció, és sztem a fejlesztők bevételének nagyrésze ma már ebből származik.
66.
66.
CastrumRex
"Sundberg véleménye szerint, ha egy játékot elsődlegesen konzolra fejlesztenek, akkor vagy csináljanak belőle rendes PC-s változatot, vagy tartsák meg konzolokon a játékot, de ne csodálkozzanak, ha a gyenge átíratok miatt mindenki csak letölti őket, de pénzt nem fizet. Mennyire igaza van!"



Teljesen igaza van,keves olyan jatek van amelyik tenyleg megeri a penzet.

En megneveznem a MAFIA-t,egyetlen jatek amelyik az en szempontombol megerte a penzet,annak ellenere,hogy ez mar jo regen volt.

Szerintem a MAFIA 2 is ilyen lesz.

A tobbi jatekrol csak annyit,hogy nem a legtisztessegesebb a minoseg/ar arany...na meg egy igazi jateknak sztorija is kell legyen,ezert tartom minden idok legsikeresebb jatekanak meg mindig a MAFIA-t es szerintem sokan egyetertenek velem.
65.
65.
hedzsooo
#64: Mindig jokat nevetek az itteni kommentek tobbsegen. :)



Vagy azert, mert szellemes, v. azert... XD
64.
64.
Arniii
ezzel az a baj h aki igazi fan az 1 napo sem fog várni h megvehesse a boltba ha elötte letöltheti lehet van aki olyna h jo vár és megadja a modját

de mikor minden haverod azzal huz h huu de kva jo akkor lehet leszeded amugy ha olcsobbak lennének több fogyna de 12 16 ezret nemadok ki amikor néha 3 4 ora alatt végigmegy egy játék azért már egy jo kurvát is vehetek
63.
63.
Davidhux
Becsületemre legyen mondva éncsak akkor veszem meg a játékot ha van rá pénzem ,ha tetszik, és sehonnan nemtom letölteni vagy mint cod6 setébe a multi miatt
62.
62.
scorpiotattoo
#61: igazad van. de ettől még megveszem a játékokat, amiket ott akarok tudni a polcon
61.
61.
bbankrablo
A csákónak valahol igaza van...
60.
60.
Krissal
A büszkeség faktor miatt mindig, minden játék meg lesz törve, ilyen az ember.
59.
59.
Davidhux
Warez mindigis volt és mindigis lesz legyen szó konzolról PC ről vagy bármely új technológiáról ami kifog fejlődni az elkövetkezendő időben. Nincs olyan hogy lehetetlen. Ez a hackereknél is ígyvan mindíg egy lépéssel előrébb járnak. Erről ennyit
58.
58.
pechman8
Egyertértek minden sorával. De attól nem félek, hogy PC-re nem fejlesztenének. Amíg van rá igény mindig lesz aki kielégítse!
57.
57.
Batri
#56: csak úgy mellékesen megjegyezném, hogy a 3 platform közül box-ra adnak el a legtöbb játékot...legyen az exkluziv cim, vagy multiplatform...
56.
56.
SyriusCS
Igen a warez pc-n van leginkább, de csak azért mert xboxon meg ps3-on nem lehet letölteni, bár konzolokra is van már elvileg bittorrent kliens.

OKos amit mond a csávó. Viszont azokat nem értem akik xboxra dobálják ki a játékaikat.. ismerösök között akinek van xboxa, talán egy eredeti játéka van és az is csak azért mert boxxal együtt kapta. Szóval Xbox-ra se adjanak ki játékokat, csak ps3.. bár akkor ott is kitalálják az egyszerü feltörési módszert :) Legjobb az lenne ha a játékgyártók megszünnének akkor nem lehetne hisztizni warez miatt.. ami mindig is volt és lesz is, függetlenül a platformtól.
55.
55.
CsocseX
Na, azt hiszem most csattant az igazság ostora... Bravó, Avalanche!
54.
54.
OldM4n
Milyen igaza van. Egyébként meg pont a Just Cause 2 az év egyik legjobb vétele a számomra, érdekes, az megvan eredetiben, pedig csak 10% körül toltam ki, mire tudtam, hogy nekem ez meglesz. Az új AVP pl ingyen sem kéne. (Pedig hogy vártam, hogy Predatorral gyakhassam a tetű amerikaiakat...) Érdekes, hogy mindig azok rinyálnak a kalózkodás miatt, akiknek csak szemét születik a kezeik között.. (kis képzavar) A következő (valószínűleg) a Mafia 2 lesz... Persze, nyugtával (letöltésével~) a napot.

Egyébként ha csak konzolon játszhatok, akkor konzolon warezolok. Ugyanis arra is van. De, majd minden szemetet megveszek!
53.
53.
Riki15
Szerintem aki nagyon rajongója egy játéknak az úgy is megveszi, aki meg csak kipróbálja az kalóz verzióhoz nyúl. :)

És ha megtetszik neki általában megveszi eredetiben is.

Én is egyetértek a faszival.
52.
52.
Krissal
És bocsi, de a faszinak igaza van, mondjuk a BC2-nél azért elég erős oka volt a vásárlásnak a hiper jó multi és a dedikált serverek+a statok mentése EA accba, stb.

PC-re sokkal gázosabb fejleszteni (mondjuk pS3-ra sem egy álom), de amíg ennyi van a világon, nem fogják kihagyni végleg ezt a piacot...

Akkor moziba se fognak forgatni? Mert lelopják úgyis? DVD-n minek kiadni?

Lásd. Avatar, aki jól akart szórakozni ment 3D-ben megnézni, meg is lett az eredmény, különlegeset kell alkotni haver és megveszik, megnézik a szarodat, meg lelopják.

Akinek meg nincs pénze, úgyis ellopja :)
51.
51.
Krissal
"

bledzer

Én még mindig Ford T modellel szeretnék autókázni de már nem lehet forgalombai iratni... szar ügy...

"

Tévedsz, simán lehet veteránként, van elég pénzed rá? :)



XP vs. WIN7

A C-men fent van egy XP a D-n meg egy Win7, hát...

Lógathatjátok a szátok szélét, de az a helyzet, hogy semmivel nem jobb, mint az XP-m játék alatt, sőt, több ramot zabál, igaz tudja a DX11-et is.

Kivétel Bad Company 2, mert ott a 7-es stabil a XP meg egy fos,

viszont pl. a ventrillo egy rakás szar 7-es alatt.

Tehtá tudom szépen tolni, csak nem tudok beszélgetni és miattam nem fogja 20 haverom lecserélni a ventrit (na jó lefogja :))



Nekem is nehezen megy az átállás, mert megszoktam az XP-t, kényelmes, gyors, nem kell neki vas, de aki játszik, kezdjen átszokni, én is azt teszem. A mostani lanpartyn 50-50 lesz már az XP-es arány.

Addig meg, onnan bootolok, ahonnan kedvem van éppen :)
50.
50.
dareal
#49: általánosságban az eladási listák a kiadóktól / beszállítótól kapott információk alapján készülnek. hogy az itt közölt lista hogyan készül, azt nem tudom. de nyílván nem Daksék járják végig az üzletházakat :D
49.
49.
Sir-Vival
#41: Ezeken a listákon a kis garázsboltok adatai is szerepelnek? És az én rendeléseim is? :) Csak azért kérdezem, mert ha az elektronikai üzletláncok, hipermarketek, és 576 a mahasz teljes repertoárja, akkor ott erősen benne van a hiba lehetősége is a pakliban.. (mert hülye azért nem vagyok... :) )
48.
48.
caleb007
Ha PC-re nem adnának ki játékokat, akkor a warozolók kénytelenek lennének konzolt venni. Csakhogy Boxon és Wii-n is lehet ám warezolni, sőt már a PS3-mat is fel tudják törni egy ideje. Szóval ha a PC-sek átállnának konzolra, akkor a warez arány valószínűleg ott is ugyan úgy megugrana. Hisz aki eddig warezolt PC-n, az majd warezol konzolon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...