Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

A Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon sorozat legújabb darabja, melyet az Advanced Warfighter folytatásának terveznek a fejlesztők.

Hétfő délutáni galériafrissítés

Galériafrissítéssel is kedveskedünk így a hét elején, melyben számos remek cím szerepel - tessék végigcsekkolni az összeállítást, akad mindenféle jó!

Lezárult az Advanced Warfighter 2 nyer. játék

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 PC-s játékokat osztottunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!

A heti játékmegjelenések

Hosszú idő után végre kijelenthetem: kellemes hétnek nézünk elébe játékmegjelenések terén! Lesz itt BioShock, Settlers, GRAW2 és még sok más finomság.

Ghost Recon-fejlesztő a Bungie srácainál

Christian Allen, a Ghost Recon-játékokat jegyző Red Storm munkatársa kilépett cégéből, s átpártolt a Bungie-hoz, ahol új játék fejlesztésébe kezdett.

The Darkness és GRAW2 demók a PS Store-on

A mai napon két új demóval gazdagodott a Playstation Store, így a The Darkness és a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 már ingyenesen is kipróbálható PS3-on.

Nyerj eredeti GR3: Advanced Warfighter 2 játékot

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajéndékod!

E3 2007: Az első galériafrissítés

Megérkezett az idei E3 első komoly galériafrissítése: bár némely kép ismerős lehet, többségük vadonat új, mely különféle várva-várt címet prezentál. Kötelező!

Advanced Warfighter 2 egyjátékos demó

Megkésve, de közzétesszük a PC-s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 egyjátékos demóját, mely a napokban vált elérhetővé a világhálón.

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!

Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 MP demó

Délután megjelent a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 PC-s verziójának többjátékos demója. A programhoz egy patch is érkezett, érdemes mindkettőt lehúzni!