Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

A Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon sorozat legújabb darabja, melyet az Advanced Warfighter folytatásának terveznek a fejlesztők.

Megérkezett az Advanced Warfighter 2 demója

Az Xbox Live Marketplace-re felkerült az X360-as Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 egyjátékos demója egy ütős HD minőségű trailer társaságában. Letöltésre fel!

Advanced Warfighter 2 - PC-n az igazi?

Bejelentése óta nem hallottunk semmi információt a Ghost Recon: Advanced Warfighter második részének PC-s verziójáról - nos, megérkeztek az első érdekességek!

Késik az Advanced Warfighter 2 PS3-as verziója

Újabb érdekességre bukkantunk a Ubisoft legfrissebb üzleti jelentésében: a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 PlayStation 3-as verziója késni fog.

Advanced Warfighter 2 látnivalók érkeztek

Egy darab új videót, galériánkban pedig tizenhárom friss képet tekinthettek meg a PC-re, PS3-ra, X360-ra és PSP-re készülő GRAW második részéről.

Advanced Warfighter 2 mézesmadzag

Nyolc új kép és három gameplay videó érkezett ma az UbiSoft új üdvöskéjéből, a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2-ből. Nyami!

Több mint 400 új kép landolt galériánkban

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés itt, a Gamekapcson. Jelenlegi felhozatalunk is igen kemény, érdemes néhány pillantást vetni rá. Kellemes nézegetést kívánunk!

"A Gears of War csak tíz percig érdekes..."

Olivier Dauba, a Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 egyik producerének elmondása szerint az Epic Games Gears of Warja csupán tíz percig érdekes játék.

Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 trailer

Megérkezett a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 beígért teljes hosszúságú videóelőzetese. Aki ettől nem kap rá a játékra, az felejtse is el!

Friss képek érkeztek a galériába

Olyan remek játékokból érkeztek látnivalók, mint Bladestorm, Dark Sector, Fatal Inertia, Advanced Warfighter 2, Kane & Lynch, Rogue Warrior, STALKER stb.

Advanced Warfighter 2 bejelentés, képek és videó

Az UbiSoft ma megerősítette az eddig is nyílt titokként kezelt Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 készültét. A bejelentés mellé egy új videó is érkezett!