Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

A Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon sorozat legújabb darabja, melyet az Advanced Warfighter folytatásának terveznek a fejlesztők.

Új Advanced Warfighter 2 demóra várunk

Az Xbox 360-as Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 megjelenése után szomorúan vette tudomásul a PC-s játékosközönség, hogy a számítógépes változatra várni kell.

UbiSoft - a siker továbbra is töretlen

Napjaink egyik legnagyobb - és egyben a legkedveltebb - kiadójának tavalyi üzleti éve remekül sikerült: összesen 24,4 százalékkal emelkedtek a cég bevételei.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk olyan címekkel, mint például az Ace Combat 6, a Conan, a GTA IV, Metroid Prime 3 vagy a Pirates of the Caribbean 3!

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Harcolj az Advanced Warfighter 2 alkotói ellen!

Nem tetszett valami az Advanced Warfighter 2-ben? Túl sok bajlódást okozott számodra a játék? Állj bosszút a készítőkön április 5-én!

Mexikóban betiltják az Advanced Warfighter 2-t

Két héttel ezelőtt adtunk hírt arról, hogy egy mexikói határváros polgármestere felemelte hangját a most megjelent Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 ellen.

Advanced Warfighter 2 - PC-re június végén

Nagy csend volt ezidáig a Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 PC-s verziója körül, most végre ki is derült, hogy miért: a játékot a Ubisoft eltolta június végéig.

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

A történet közvetlenül ott folytatódik, ahol az előző részben befejeződött. Mitchell az emberfeletti szuperkatona, akinek Svarzi a Fantom kommandóból még az árnyékában sem bújhatna el…

Megérkezett a legfrissebb brit toplista

Megérkezett a legfrissebb brit toplista - a változatosság kedvéért ezúttal a focijátékok közelében sincsenek a dobogónak.