Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

A Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon sorozat legújabb darabja, melyet az Advanced Warfighter folytatásának terveznek a fejlesztők.

Egy játékba gyúrná a Clancy-címeket a Ubisoft

Érdekes ötletet vetett fel a francia Ubisoft: elképzelésük szerint a jövőben akár egy játékban is szerepelhetne az öt Tom Clancy nevével fémjelzett sorozat.

A Ubisoft legsikeresebb címei - számokban

Kíváncsi vagy, hogy a Ubisoft számtalan, nagysikerű sorozata közül melyik hozza a legtöbb dollármilliót a francia cégnek? Íme a kiadó toplistája a tegnapi rendezvényről.

Tom Clancy MMO-t fejleszt a Ubisoft

Tom Clancy egyelőre ismeretlen áron "eladta magát" a Ubisoft-nak, a francia cég pedig régi álmát valósíthatja meg így: készül az első Tom Clancy MMO.

A UbiSoft kevesebb FPS-t készít a jövőben

Rainbow Six, Ghost Recon, Far Cry - ezek a UbiSoft legnagyobb FPS stílusú sorozatai, és lehet, hogy a jövőben nem is nagyon bővül a felhozataluk.

Itt a második Advanced Warfighter 2 kiegészítő

Az Xbox LIVE-ról már tölthető a Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 második co-op kiegészítője. Az addonról egy videó is érkezett.

Az Electronic Arts megvenné a UbiSoft-ot is

Egyszer eljön az idő, mikor egyetlen nagy kiadó fogja kezében tartani az évi 20 milliárd dolláros forgalmú játékipart - legalábbis ha az EA így folytatja.

A Ubisoft is stratégiát akar váltani

A Take Two felvásárlásával kapcsolatos hírekre reagálva a Ubisoft elnöke elmondta, hogy lassan cégének is stratégiát kell váltania, mielőtt az EA mindent elkapkod előlük.

Friss kiegészítők a GRAW második részéhez

Biztosan akadnak még olyanok, akik játszanak a Ghost Recon: Advanced Warfighter második részével, most pedig fülig ér a szájuk a legújabb extra tartalmak miatt.

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 Játékteszt Sony PSP konzolon!

Az Ubisoft egyértelműen szereti kedvenc kézi konzolunkat, hiszen az összes híres játékukat elkészítették már PSP-re. Lásd: Prince of Persia, Splinter Cell, Rainbow 6 és ezúttal a Ghost Recon Advanced Warfighter 2-őt is. Az hogy ezek az átíratok milyen sikerrel tudták átadni azokat a hihetetlen játékélményeket, amiket a nagytestvéreken már megtapasztalhattunk, az már egy másik kérdés. Tény, hogy a Rainbow 6-szel bődületesen nagy csalódást okoztak nekünk, de nekem, mint vérbeli Ubisoft rajongónak, emellett játékteszternek nem adatik meg az a luxus, hogy elfogult legyek bármelyik irányba is. Éppen ezért maximálisan pozitív hozzáállással raktam be az UMD-t a fekete kisördögbe. Maradjatok velünk, megéri!

TGS 2007: Sony, Capcom és Square lineup

Befutottak az idei Tokyo Game Show kiállítóinak első lineupjai. Kezdetnek a Capcom, a Square Enix, és a Sony hozta nyilvánosságra játéklistáját.