Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

A Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon sorozat legújabb darabja, melyet az Advanced Warfighter folytatásának terveznek a fejlesztők.

Az Xbox Live tíz legjobb játéka

Megérkezett az Xbox Live által összeállított toplista, mely az elmúlt időkben legnépszerűbb egy- és többjátékos X360-játékokat vonultatja fel.

Mexikói város az Advanced Warfighter 2 ellen

Ahogy a Splinter Cell 3 és a Rainbow Six: Vegas, úgy a szintén Ubisoft berkekben készülő Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 sem ússza meg a pereskedést.

GDC 2007: Az első adag screenshot

230 friss kép érkezett ma este. Van itt Battlefield, Bioshock, Crysis, Ghost Recon, Mass Effect, PGR4, Skate, STALKER, Star Wars, Transformers, meg minden más!

Elkészült az X360-as Advanced Warfighter 2

Az Ubisoft bejelentette, hogy a Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 X360-as változatának munkálatai befejeződtek és a cím sorozatgyártásra kész állapotba került.

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 multi demó

Az UbiSoft volt ma oly kedves, és feldobta a netre a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 Xbox 360 konzolokra írt többjátékos demóját.

Advanced Warfighter 2 multi demóra várunk

Ismét az X360-tulajdonosok részesülnek abban a szerencsében, hogy kipróbálhatják a GRAW második részét - ezúttal a többjátékos demó hétfői érkezésére számíthatnak.

Kedd délutáni nagy galériamánia

Bűn lenne kihagyni a mai galériafrissítést! Van benne Alone in the Dark, Enemy Territory, Ghost Recon, GTA, HL2, Hour of Victory, Tekken és még rengeteg más!

Vasárnap esti galériafrissítés

Megérkezett szokásos heti galériafrissítésünk olyan címek képeivel, mint az Armored Core 4, a Field Ops, a Forza Motorsport 2, a Half-Life 2: Episode Two vagy a Portal.

220 fincsi új screenshot a galériában

Van itt minden földi jóság! Advanced Warfighter 2, C&C3, Crysis, Infernal, Jericho, Mass Effect, Oblivion, Prince of Persia, Sims, STALKER és még sorolhatnánk!

Február eleji nagy galériamánia

100 új képpel frissült ma a galériánk, a felhozatalban pedig olyan finomságok is helyet kaptak, mint Advanced Warfighter 2, God of War 2, Left 4 Dead és STALKER.