Dragon Age: Origins

A Neverwinter Nightsot és a Star Wars: Knights of the Old Republicot is jegyző BioWare legújabb akció-szerepjátéka.
Típus: Fantasy, RPG

Hazai eladási toplista - élen nyitott a Dragon Age

Már a csapból is a Dragon Age folyik, s nem csak a sajtó jóvoltából, hanem a játékosok is tettek róla, hogy halljunk még a BioWare új szerepjátékáról.

Több mint 100 új Dragon Age kép, teszt még ma!

A Gamespotos srácoknak köszönhetően egészen pontosan 114 új Dragon Age: Origins kép landolt a galériánkban, a játék tesztjét pedig még ma olvashatjátok itt, a GK-n!

Dragon Age: Origins

Ferelden világa véráztatta kihívásnak néz most elébe. Évszázadonként rajzó pestis, a Blight most újra áldozatokat szed a polgárok között, tetejébe még a földalatti vackaikból előtörő Darkspawn fenyegetettsége is a tetőfokára hág...

Egymilliót hozott konyhára a Dragon Age DLC-je

A Dragon Age: Origins körülbelül egy hete került boltokba, s nem csupán maga a játék, de a letölthető extra tartalmak is rendkívül népszerűnek tűnnek.

Dragon Age: Origins - az utolsó traileráradat

Boltokban a Dragon Age: Origins, de a hype csak nem akar elülni körülötte. Most négy új videó érkezett a szerepjátékról, bennük néhány forró jelenettel.

Magyar győzelem a londoni Dragon Age versenyen

Huszonnégy órás Dragon Age megmérettetésen vett részt négy magyar úriember (közülük hárman újságírók), ahol a fődíj nem kevesebb, mint 50 ezer dollár volt.

Óriási galériafrissítés hétfő estére

Ismét jelentkezünk heti galériafrissítésünkkel, benne olyan sztárokkal, mint az Epic Mickey, a Gran Turismo 5, a LEGO Universe vagy az Aliens vs. Predator.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hét lesz a mostani is, jön a Dragon Age: Origins, a Band Hero, az új Jak and Daxter, kézikonzolos Star Wars: Battlefront és a Need for Speed: Nitro is.

Giga galériafrissítés hétfő estére

Komoly címek kerültek e heti összeállításunkba: van itt Dragon Age, Ratchet & Clank, Star Trek Online, Force Unleashed és még messze nincs vége!

Elkészült a Dragon Age, késik a PS3-as verzió

Sokat kellett várni a BioWare új szerepjátékára, de úgy tűnik, megérte. A Dragon Age: Origins talán az idei év egyik legígéretesebb RPG-je.