Dragon Age: Origins

A Neverwinter Nightsot és a Star Wars: Knights of the Old Republicot is jegyző BioWare legújabb akció-szerepjátéka.
Típus: Fantasy, RPG

Hazai eladási toplista - a tavalyi összesítés

Megérkezett a legfrissebb a hazai játékeladási toplista, ám a mostani rendhagyó módon a tavalyi vásárlásokat összegzi - a győztes a World of Warcraft lett.

Új játékon dolgoznak a Mass Effect alkotói

Új multiplatform játékon dolgozik a Mass Effect és a Dragon Age fejlesztéséért is felelős Bioware, ám egyelőre semmilyen konkrétumot sem tudni a készülő alkotásról.

Hazai eladási toplista - újra dobogón a WoW

Hosszú idő után újra dobogón végzett a World of Warcraft: persze a FIFA 10 és a Modern Warfare 2 elől nem tudta elhappolni az első két helyet, azért a bronzérem se rossz!

Bemutatkozik a Dragon Age: Awakening

Az EA hivatalosan is bejelentette a Dragon Age: Origins kiegészítőlemezét, amelynek megérkezett az első kedvcsinálója is, természetesen a Bioware csapatától.

Késik a Dragon Age DLC-jének megjelenése

A Bioware a minap egy fórumbejegyzésben közzétette, hogy késik a mára tervezett letölthető tartalom megjelenése, egyelőre bizonytalan ideig.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megérkezett az idei év első toplistája, igaz, még tavalyi adatokkal. Túl sok meglepetésre ne számítsatok, a Sims erősödésén kívül nem nagyon történtek változások.

Már készül a Dragon Age első kiegészítőlemeze

Már készül a hazánkban Vérvonalak címmel kapható Dragon Age: Origins első teljes értékű kiegészítőlemeze, rengeteg új kalanddal és küldetésekkel.

Jövő héten jön az új Dragon Age: Origins DLC

Jövő héttől tölthető le a november végén bejelentett Dragon Age: Origins kiegészítés, a Return to Ostagar - a megjelenés egyelőre a PS3-as változatra nem vonatkozik.

Hazai eladási toplista - feljövőben az Avatar

A film mozikba kerülése meghozta a várt hatást, komoly ugrást hajtott végre legutóbb a James Cameron's Avatar játékváltozata szinte minden platformon.

Befutott a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Bár néhány platformon bejutott a legjobbak közé az Avatar játékváltozata, a szokásos őszi sikercímeket még a nagy hírverés ellenére sem tudta felülmúlni.