Dragon Age: Origins

A Neverwinter Nightsot és a Star Wars: Knights of the Old Republicot is jegyző BioWare legújabb akció-szerepjátéka.
Típus: Fantasy, RPG

Bioware: 10 millióig meg sem állunk

Az EA-támogatását élvező Bioware fejlesztői új cél tűztek ki maguk elé: a következő lépcsőfokot legalább 10 millió eladott példánnyal büszkélkedő játék jelentené.

A konzol a múlt, mondja a BioWare

A BioWare alapítója a Develop konferencián fejtette ki a véleményét a piacról: állítása szerint a konzol már a múlté, a jövőt - természetesen - az iPhone és a Facebook jelenti.

Dragon Age 2: nem lesz különbség PC-n és konzolon

Greg Zeschuk, a Bioware fejese szerint csak irányításbeli különbségekben mutatkozik meg az eltérés a Dragon Age 2 különböző platformverziói között.

Frissítve: Dragon Age II bejelentés, infómorzsák

Egy kiegészítő, és pár DLC után a Bioware nem ül sokat a babárjain. Bejelentették a Dragon Age folytatását, augusztusban jön is az első trailer.

Július elején érkezik a következő Dragon Age DLC

A Bioware bemutatta a Dragon Age: Origins következő DLC-jét, amely várhatóan július elejétől lesz letölthető az összes érintett platformon.

Szépen nyitott itthon a Super Mario Galaxy 2

A Wii-s játékok között kapásból az élen, az összesített toplistán pedig a hatodik helyen nyitott a Super Mario Galaxy múlt héten megjelent második része.

Dragon Age anime készül

Az Electronic Arts és a Funimation Entertainment ma bejelentette, hogy animációs film készül a Bioware népszerű RPG-jéből, a Dragon Age-ből.

Pünkösdi galériafrissítés sok-sok új képpel

Mai összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Bad Company 2, a Halo: Reach, a Kane & Lynch 2, a Madden NFL 11 és a Super Hero Squad Online.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon-nagyon jó hetünk lesz, jön az Alan Wake, a Split/Second, a Red Dead Redemption, és végre itt az új Prince of Persia is a moziváltozattal együtt!

Több száz új kép landolt a galériában

Új Alan Wake, Clash of the Titans, Fallout: New Vegas, Kane & Lynch 2, Lost Planet 2, Metal Gear Solid, Rage és Super Mario Galaxy 2 képek érkeztek a galériába.