Dragon Age: Origins

A Neverwinter Nightsot és a Star Wars: Knights of the Old Republicot is jegyző BioWare legújabb akció-szerepjátéka.
Típus: Fantasy, RPG

Hazai eladási toplista - megint a FIFA 10 vezet

Úgy tűnik, egy rövid időre vége a Call of Duty: Modern Warfare 2 sikersztorijának, eddigi vezető pozícióját a FIFA aktuális része vette át.

VGA 2009 összefoglaló, díjak, leleplezések

Véget ért a videojátékok Oscar gálája, a VGA 2009. Számos nagy nevet lelepleztek, de tetemes mennyiségű új trailert is láttunk a jövő év sikervárományosairól!

A hazai eladási toplista november végéről

Az összesített toplista ezúttal szinte semmit nem változott, egyedül a Left 4 Dead 2 csúszott le egy picit, a többiek pedig ettől függően kerültek előrébb.

Lezárult a Toshiba + Dragon Age nyereményjáték

Legutóbbi nyereményjátékunkban egy Toshiba Store Art külső merevlemezt, egy Dragon Age játékot és egy GK bögrét sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Hazai eladási toplista - dobogón az új Sims-addon

Még a Left 4 Dead folytatását is megszorongatta az újonnan megjelent Sims-kiegészítő, amely azonnal a harmadik helyre tornászta fel magát a hazai eladási toplistán.

PS3-ra is fejleszt a jövőben a Bioware

A Bioware fejese, Greg Zeschuk elmondta, hogy a Dragon Age remek tapasztalatszerzés volt, és a jövőben Playstation 3-ra is fejleszteni fognak.

Dragon Age: Origins - Jutalmak a hangokért

A Dragon Age:Origins hangért felelős csapatát is jelölték a Hollywood in Music and Media Awards versenyen, ahonnan nem távoztak üres kézzel.

Nyerj Toshiba külső merevlemezt + Dragon Age-et

Legújabb nyereményjátékunkban egy 500 GB-os Toshiba Store Art külső merevlemezt, egy Dragon Age PC játékot és egy GK bögrét nyerhetsz. Zsebeld be mind!

Hazai eladási toplista - az élen a Modern Warfare 2

Sejthető volt, hogy itthon is kasszasiker lesz a Call of Duty: Modern Warfare 2, a játék minden platformon és így összesítve is az első helyen nyitott.

Dragon Age: Origins - úton a következő DLC

A sokak által kedvelt Dragon Age-hez a Bioware munkatársai már elkezdték a DLC-ket gyártani: a Return to Ostagar is egy a készülő kiegészítők sorából.